Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja do tej pory sapię i dyszę zwłaszcza w nocy ehh Moja jeszcze siedzi na zebrach i przeponie, a wczorajsza nocna zgaga spowodowała, ze od 3 nie śpie
Ul_cia: e mroczki mnie przerażają i takie nagłę uczucie gorąca
mierzysz ciśnienie, bo przy wysokim tak lubi być niestety
do centrum na zwiedzanie
Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze za dwie godziny mecz - prawie bym zapomniala :) Niestety przegapie, bo musze odebrac numer startowy dla corki na jej jutrzejszy bieg, ale tez wierze, ze co najmniej remis bedzie!
YPolly - mecz to chyba za 3 godziny (a nie za 2) - o 18:00, a jest 15:00 Natomiast wczesniej bedzie ceremonia otwarcia - chyba o 16-ej.
teraz twierdzą że nie musi się skończyć CC ale raz że to dwójka , dwa dalej moja siatkówka , ciśnienie już mi teraz skacze .Wszystko będą monitorować i myslec co z nimi zrobić ale chyba nie dam się skusić na SN a tu mam możliwość decyzji . Jeśli by nie te przeciwwskazania w życiu nie rodziłam bym przez CC (złe wspomnienia )
A u Ciebie jak było ?
Ooo, to moze sie jeszcze zalapie na druga polowe :)) U nas transmisja od 17-ej jest. I od 17-ej wydaja numery startowe tez, a ze zawsze jest duzo ludzi, to nie licze, ze odbiore je tak szybko, chyba, ze mnie przepuszcza w kolejce ;) Swoja droga bede chyba tam jedyna ciezarna
Edzia, u mnie te 10 lat temu w 34tc okleiło sie łożysko + synek siedział pupą, zamiast byc skierowany głową w dół + chyba spadało mu ciśnienie. I tak urodził sie z 4-5 pkt Appgar.
A dlaczego tak źle wspominasz kiedys cc?
Hehe, za wczesnie nie, bo jestem w 39 tygodniu, ale moze sie zlituja nade mna, bo dzis wygladam jak zasapany, spocony wieloryb
my właśnie wracając z KTG przejechaliśmy przez Plac Imbramowski i jesteśmy bogatsi o czereśnie i truskawki
Ale mnie dziś na KTG wymęczyli - leżałam jakąś 1godz i 15 minut.....najpierw na lewym boku, ale nie było tętna Mateuszka, dwa razy położna przerywała i zaczynała od nowa zapis aż w końcu kazała mi się położyć na prawy bok. Tętno było tyle, że po jakiś niecałych 10min zapisu Młody zasnął i tętno w granicach 110-120 czyli mało no ale jednoznacznie było spoczynkowe. Próbowali go obudzić ale widocznie sen ma twardy po tatusiu, bo się nie dał !!!!! A u mnie w drugiej części zapisu pokazały się dość długo trwające (bo około 3-4 minut nawet) skurcze po 100%.....coś czułam ale bardzo nie bolało.....może się coś rozkręci choć jakoś nie robię sobie nadziei
Ja też trzymam kciuki bardziej za poród Kasiek niż za naszą reprezentację U mnie w domu to raczej nikt nie należy do większych kibiców piłki nożnej, ale dzisiaj czuje, że nam się atmosfera udziela -
moze z emocji, ktoras urodzi :)
Tez mam truskawki, a po nich mega zgage, ale oprzec sie nie moge :D
My własnie kończymy pół metrową pizze
Czereśni już nie mam -zostały morele