Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    my juz po wizycie...wszystko w najlepszym porzadku...cisnienie idealne nawet z trojka dzieci towarzyszacych mi podczas wizyty...tetno mlodej prawidlowe....bole, ktore mnie lapia jak najbardziej normalne...mala rzeczywiscie nizej jednak glowa jeszcze ani mysli wstawiac sie w kanal...polozna powiedziala ze moze to oznaczac, ze urodzi sie nieco wczesniej ale to takie gdybanie bo pozniej zapytala o pierworodnego...i jak powiedzialam, ze Minik urodzil sie 8 dni po terminie...i jeszcze porod wywolywali to stwierdzila, ze w najgorszym przypadku dadza mi cieszyc sie ciaza jeszcze do 12 dni po terminie...pozniej bedzie mnie czekala historia podobna...jednak ma nadzieje, ze tak sie nie stanie...ja rowniez...baaaardzo bym chciala urodzic przed tym 6tym lipca...ale wiem, ze wplywu na to raczej nie mam...najwyzej bede musiala odpuscic sobie weselicho przyjaciolki na ktore tak strasznie chcialabym poleciec...no ale coz sa rzeczy wazne i wazniejsze....:)

jesli chodzi o transport to polecila jednak taksowke...powiedziala, ze ktoras z korporacji napewno mnie zabierze...mam tez opcje zadzwonienia po ambulans ale musze liczyc sie z tym, ze bede musiala za to zaplacic...cene duzo wyzsza niz za taxi...
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
    • CommentTimeJun 8th 2012
     permalink
    psycho super wieści :D

Treść doklejona: 08.06.12 11:50
    wielgosz: Pewnie Polska dzisiaj wygra.

No ba... Nasza światowa słoniczka wszamała przecież melona z napisem POLAND :crazy::cheer::rolling::jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorSayuri78
     permalink
    Cześć Mamuśki :)

Wpadłam na chwilę (ostatnio skupiam się na sobie i na załatwianiu wielu spraw na raz i staram si jak najmniej czytać, bo za bardzo się sugeruję i przekładam na siebie a to nie jest dla mnie dobre), pozdrawiam wszystkie nowe mamuśki i te, które się za chwilę rozpakują również :). Sama od dzisiaj jestem taką oczekującą mamuśką. DZISIAJ KOŃCZYMY 37 TYDZIEŃ :shocked::shocked::bigsmile::bigsmile::clap::clap::cheer::cheer:. Jutro wraca z urlopu mój lekarz, wiec będę spokojniejsza. We wtorek mam wizytę w szpitalu, więc pewnie wyznaczy mi już termin cesarki :thumbup:.

Podczytuję Was od czasu do czasu i dochodzę do wniosku, że mnie chyba oszczędziły na szczęście wszelkie bóle kręgosłupa, bioder itd., nawet ostatnio nie mam żadnych skurczy, dziecko również nie napiera za bardzo na pęcherz chociaż na ostatniej wizycie lekarz już czuł palpacyjnie jego główkę bardzo nisko. Dziwne to skoro jest podobno większy niż powinien. Z ruchami również się uspokoił, teraz bardziej się przeciąga albo przelewa, od czasu do czasu gdzieś puknie jakby chciał powiedzieć "Mama jestem!!". Położna uprzedziła mnie, że to zupełnie normalne, bo ma coraz mniej miejsca. Mam nadzieję, że mu nie za ciasno, bo mój obwód brzucha nie zmienia się za bardzo a waga stoi w miejscu.
    Wczoraj skończyłam prasować ubranka, prawie spakowałam torbę i przygotowaliśmy z M. pokoik na przyjęcie małego dżentelmena. Tym samym jestem spokojniejsza. Staram się oczywiście polegiwać ze względu na rozwarcie, ale chyba powoli zacznę sobie odpuszczać.

P.S. Dzisiaj wszyscy wokół mnie żyją Euro. Trochę zaczyna mi się udzielać. Jaki obstawiacie wynik? Ja za Jerzym Dudkiem sprawiedliwie 0:0 :smile:
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    mag_dre: Ja do tej pory sapię i dyszę zwłaszcza w nocy ehh Moja jeszcze siedzi na zebrach i przeponie, a wczorajsza nocna zgaga spowodowała, ze od 3 nie śpie

Ja od jakiegoś czasu już nie miewam duszności, a miałam dość często i przy dusznościach robiło mi się słabo. Odkąd zniknęły duszności, wrócił też apetyt -jakby mi się żołądek powiększył :bigsmile: I rzadziej bolą mnie żebra, chociaż nie powiem -mała nadal czasem lubi sobie tam wepchnąć nóżkę :bigsmile:

Treść doklejona: 08.06.12 11:59
    Przedwczoraj kupiłam opakowanie wkładek i dzisiaj już ponad połowy nie mam :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorwielgosz
     permalink
    A ja w wersji ciazowej obstawiam 1:1 dla Polski:swingin::devil:.
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    a ja w wersji bardzo optymistycznej 1:0 dla nas i mateusz dla kasieka :). jej musimy dziś wygrać by mojemu m było łyso, choć łysy jest juz od dawna :)
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Ja też remis obstawiam! :bigsmile:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    mag_dre: Ul_cia: e mroczki mnie przerażają i takie nagłę uczucie gorąca

mierzysz ciśnienie, bo przy wysokim tak lubi być niestety:devil:

Niekoniecznie mi się tak już 2 razy zdarzyło a moje ciśnienie to 100/70 i nie wiem też jaka może być tego przyczyna. Raz w sklepie jak stałam do kasy i raz w kościele :shocked:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 08.06.12 12:12</span>
    a Moi właśnie dojechali do Warszawy, i teraz jadą sobie do centrum na zwiedzanie :bigsmile: a wyglądają przekomicznie, dzisiaj rano nawet im włosy sprayem na biało czerwono robiłam, nie mówiąc o twarzach wymalowanych :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    sysiajaw: do centrum na zwiedzanie

A co w centrum chcą zwiedzać? Bo tam raczej niekoniecznie jest co :tongue: Może bardziej na Krakowskie Przedmieście i Stare Miasto?
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    a mi serce mowi 1:0 dla nas, ale rozum 1:1 ;D
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
    • CommentTimeJun 8th 2012 zmieniony
     permalink
    W zasadzie pewnie się kierują do strefy kibica :devil: Ja obstawiam albo remis 1-1 albo optymistycznie 1-0 dla nas :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    Ulcia - zaglądałam na cukrzycowe mamy, ale teraz muszę jechać na KTG więc potem ci odpisze

A wynik....ja będę optymistką 2:1 :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    :smile:
    Ciśnienia nie mierzę w domu, bo moje najwyższe do tej pory było 100/60....

Fajnie, że jesteście, człowiek ma z kim pogadać, poradzić się.... sentymentalizm mi się włączył :wink:

Warszawa dzisiaj przejezdna (na razie) jak nigdy ;-) M z pracy i do pracy jechał po 25 min a zazwyczaj ponad godzinę :devil:
    Ja obstawiam też 1:1
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    ul_cia to, co wiedzialam to Ci naskrobalam na "slodkich" :)
    --
    •  
      CommentAuthorikamek
     permalink
    a ja mniej obtymistycznie bo 1:O dla grecji:(
    a jakos tak mam czucie:P
    --
    • CommentAuthorhyoss
     permalink
    1:0 dla nas :) trzeba być optymistą

•  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    no to ja ide po całosci 3:1 dla nas, a co :))
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    My się powoli przygotowujemy do meczu :bigsmile: Telewizor przeniesiony do sypialni, 1kg czereśni i 1kg moreli kupione, pizze będziemy zamawiać, a W. pewnie niedługo skoczy po czipsy i cole do sklepu -i oczywiście piwo dla siebie :devil::bigsmile: Chociaż te czereśnie i morele nie dotrwają pewnie do 17 :bigsmile: Ba! Nawet do 15 nie dotrwają :rolling:
    Najwyżej zrobi się popcorn :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorspidermanka
     permalink
    Witam sie dzisiaj z Wami w 1-wszy dzien EURO. A my dzisiaj zaczynamy 18 TYDZIEN !!! Nie moge w to uwierzyć :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    spidermanka: A my dzisiaj zaczynamy 18 TYDZIEN !!! Nie moge w to uwierzyć :bigsmile:

Uwierz uwierz :clap: teraz czas zacznie coraz szybciej lecieć. Ja tak miałam właśnie od 18tc, nie obejrzałam się a jutro kończę 25tc :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Mi czas leciał do 22 tygodnia bo wtedy pracowałam, a potem od 30-go tak leci, nie wierze że tak szybko:smile:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    a ja myślałam że nigdy tego nie powiem ale mi też leci tzn. bardziej mijające tygodnie niż jak patrze na opis w karcie :zostało ci 168dni jakoś to nie przemawia ale już, za 2 tyg. 5 msc- za 3 tyg. połowa ciąży a według planu i CC w 37 to jeszcze 1,5 tyg. i polowa !!!!:shocked: to mi się mordka cieszy :jumping:

ja dziś muszę oddać pilot(raz na pół roku) M. ale w zamian za to zażyczyłam sobie pizze a co coś mi się należy ...:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    edzia503 a ty jak tam po wizycie?
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaTasia
     permalink
    a mi dzisiaj ciężko oddychać, w Krakowie duszno niesamowicie i łepetyna mi pęka, pewnie porządne burzysko się szykuje :neutral:
    Ja wyniku meczu nie typuje, nawet nie mam zamiaru go ogladać, pewnie od teściowej znów usłysze "co z was za patrioci ... ", ale szczerze powiedziawszy wolę książke poczytać, niż całej tej komedii się przyglądać :confused:
    -- 6.X.2012 Tadziulek 4.VIII.2014 Zygmuś
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    nikkitaa: 1kg czereśni i 1kg moreli kupione
    :hungry::hungry::hungry: Ale mi apetytu narobilas...

Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze za dwie godziny mecz - prawie bym zapomniala :) Niestety przegapie, bo musze odebrac numer startowy dla corki na jej jutrzejszy bieg, ale tez wierze, ze co najmniej remis bedzie!
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    sysiajaw: edzia503 a ty jak tam po wizycie?

to ja zapraszam pod karte bo tu pisałam ale paaaare str temu :wink:

Treść doklejona: 08.06.12 14:42
    tu na zmianę slońce za 5 min. nawałnica :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorspidermanka
     permalink
    Treść doklejona: 08.06.12 14:47
    YPolly: Wlasnie zdalam sobie sprawe, ze za dwie godziny mecz - prawie bym zapomniala :) Niestety przegapie, bo musze odebrac numer startowy dla corki na jej jutrzejszy bieg, ale tez wierze, ze co najmniej remis bedzie!

YPolly - mecz to chyba za 3 godziny (a nie za 2) - o 18:00, a jest 15:00 :bigsmile: Natomiast wczesniej bedzie ceremonia otwarcia - chyba o 16-ej.
    -- ___
    •  
      CommentAuthordododotka
     permalink
    A u nas syn też się wczuwa w euro trenując na moich żebrach, jak tylko się jakoś krzywo ułożę :wink:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    wtedy czyli za pierwszym razem
    -Małą nie odwrócona
    -nadciśnienie
    -moja wada wzroku

teraz twierdzą że nie musi się skończyć CC ale raz że to dwójka , dwa dalej moja siatkówka , ciśnienie już mi teraz skacze .Wszystko będą monitorować i myslec co z nimi zrobić ale chyba nie dam się skusić na SN a tu mam możliwość decyzji . Jeśli by nie te przeciwwskazania w życiu nie rodziłam bym przez CC (złe wspomnienia )

A u Ciebie jak było ?
    --
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    spidermanka: YPolly - mecz to chyba za 3 godziny (a nie za 2) - o 18:00, a jest 15:00 :bigsmile: Natomiast wczesniej bedzie ceremonia otwarcia - chyba o 16-ej.

Ooo, to moze sie jeszcze zalapie na druga polowe :)) U nas transmisja od 17-ej jest. I od 17-ej wydaja numery startowe tez, a ze zawsze jest duzo ludzi, to nie licze, ze odbiore je tak szybko, chyba, ze mnie przepuszcza w kolejce ;) Swoja droga bede chyba tam jedyna ciezarna :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorspidermanka
     permalink
    edzia503: teraz twierdzą że nie musi się skończyć CC ale raz że to dwójka , dwa dalej moja siatkówka , ciśnienie już mi teraz skacze .Wszystko będą monitorować i myslec co z nimi zrobić ale chyba nie dam się skusić na SN a tu mam możliwość decyzji . Jeśli by nie te przeciwwskazania w życiu nie rodziłam bym przez CC (złe wspomnienia )
    A u Ciebie jak było ?

Edzia, u mnie te 10 lat temu w 34tc okleiło sie łożysko + synek siedział pupą, zamiast byc skierowany głową w dół + chyba spadało mu ciśnienie. I tak urodził sie z 4-5 pkt Appgar.
    A dlaczego tak źle wspominasz kiedys cc?

Treść doklejona: 08.06.12 15:05
    YPolly:
    Ooo, to moze sie jeszcze zalapie na druga polowe :)) U nas transmisja od 17-ej jest. I od 17-ej wydaja numery startowe tez, a ze zawsze jest duzo ludzi, to nie licze, ze odbiore je tak szybko, chyba, ze mnie przepuszcza w kolejce ;) Swoja droga bede chyba tam jedyna ciezarna :smile:

No to wykorzystaj, że jestes w ciąży i musisz zdążyć na mecz, bo inaczej z tego stresu urodzisz za wczesnie... :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Edzia o nie wiedziałam już zajrzałam, same dobre wieści :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    spidermanka: No to wykorzystaj, że jestes w ciąży i musisz zdążyć na mecz, bo inaczej z tego stresu urodzisz za wczesnie... :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Hehe, za wczesnie nie, bo jestem w 39 tygodniu, ale moze sie zlituja nade mna, bo dzis wygladam jak zasapany, spocony wieloryb :devil:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    spidermanka: Edzia, u mnie te 10 lat temu w 34tc okleiło sie łożysko + synek siedział pupą, zamiast byc skierowany głową w dół + chyba spadało mu ciśnienie. I tak urodził sie z 4-5 pkt Appgar.
    A dlaczego tak źle wspominasz kiedys cc?

ojoj to szybką akcje miałaś , na szczęście dobrze się skończyła :wink:

Ja miałam chyba źle zrobione znieczulenie bo nie mógł się wkłuć w kręgosłup dopiero jak sama coś poczułam to się zdziwił i niby 20 min. pociachają Cie ale 1,5 msc nie rozłącznie ból , rana nawet dobrze sie goiła.Ale przez znieczulenie miałam problem z chodzeniem nogi jak cpun uginały się same w kolanach przy każdym kroku , dali w szpitalu żelazo w tyłek i tyle w domu była maskara. Po 2 tyg. przyszła lek. i nic nie stwierdziła
    Dlatego teraz sie bardzo boje jak to będzie bo dużo mi mama w Pl pomagała tu będzie tylko z nami 2 tyg,. w ciągu tego czasu muszę się ogarnąć i sama podołać :shamed: bo M. w pracy .a jego wolne przyda się w grudniu chcemy jech. na święta i przy okazji Maluszki ochrzcić .
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    my właśnie wracając z KTG przejechaliśmy przez Plac Imbramowski i jesteśmy bogatsi o czereśnie i truskawki :jumping:

Ale mnie dziś na KTG wymęczyli - leżałam jakąś 1godz i 15 minut.....najpierw na lewym boku, ale nie było tętna Mateuszka, dwa razy położna przerywała i zaczynała od nowa zapis aż w końcu kazała mi się położyć na prawy bok. Tętno było tyle, że po jakiś niecałych 10min zapisu Młody zasnął i tętno w granicach 110-120 czyli mało no ale jednoznacznie było spoczynkowe. Próbowali go obudzić ale widocznie sen ma twardy po tatusiu, bo się nie dał !!!!! A u mnie w drugiej części zapisu pokazały się dość długo trwające (bo około 3-4 minut nawet) skurcze po 100%.....coś czułam ale bardzo nie bolało.....może się coś rozkręci choć jakoś nie robię sobie nadziei :confused:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    YPolly: Hehe, za wczesnie nie, bo jestem w 39 tygodniu, ale moze sie zlituja nade mna, bo dzis wygladam jak zasapany, spocony wieloryb :devil:

To może być dobre jeszcze bez makijaży jedź i na bank będziesz pierwsza :wink:

Treść doklejona: 08.06.12 15:46
    _kasiek_: my właśnie wracając z KTG przejechaliśmy przez Plac Imbramowski i jesteśmy bogatsi o czereśnie i truskawki :jumping:

Ale mnie dziś na KTG wymęczyli - leżałam jakąś 1godz i 15 minut.....najpierw na lewym boku, ale nie było tętna Mateuszka, dwa razy położna przerywała i zaczynała od nowa zapis aż w końcu kazała mi się położyć na prawy bok. Tętno było tyle, że po jakiś niecałych 10min zapisu Młody zasnął i tętno w granicach 110-120 czyli mało no ale jednoznacznie było spoczynkowe. Próbowali go obudzić ale widocznie sen ma twardy po tatusiu, bo się nie dał !!!!! A u mnie w drugiej części zapisu pokazały się dość długo trwające (bo około 3-4 minut nawet) skurcze po 100%.....coś czułam ale bardzo nie bolało.....może się coś rozkręci choć jakoś nie robię sobie nadziei :confused:

No to już coś znaczy!!! teraz Kochana żywo pokibicuj z truskawkami w dłoni przed Tv i kto wie może jednak Mężowi nie będzie dane uczcić sukcesu %%%% po meczu.tylko po...... :thumbup::thumbup::thumbup: cały czas!!!!! Już nie długo już naprawdę nie długo
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    moje czereśnie już zjedzone, teraz pora na truskawki.

w mieście totalne szaleństwo wszędzie flagi i kibice. Na szczęście przeszła ulewa więc jest czym oddychać.

kasiek skurcze trwały3-4 min? to chyba nieźle długo
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    MdK to miałaś racje nie wytrzymają do meczu :bigsmile:
    TO deszcz oczyszczenia :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthormarakuya
     permalink
    Ciekawe, którą złapie poród dzisiaj :tongue: taki piękny dzień na rodzenie - rozpoczęcie Euro 2012 na polskich stadionach :devil::devil::devil:

kasiekmoże się zacznie? :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    no mogłybscie juz rodzic, bo znudziło mi sie to 58/59 miejsce na liscie :rolling:
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Ja też trzymam kciuki bardziej za poród Kasiek niż za naszą reprezentację :wink: U mnie w domu to raczej nikt nie należy do większych kibiców piłki nożnej, ale dzisiaj czuje, że nam się atmosfera udziela - chociaż mężuś ze względu na moje słabe samopoczucie zrezygnował z piwka przy kibicowaniu, więc obydwoje na trzeźwo :wink: będziemy śledzić początek Euro :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    moze z emocji, ktoras urodzi :)
    Tez mam truskawki, a po nich mega zgage, ale oprzec sie nie moge :D
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    My własnie kończymy pół metrową pizze :devil:
    Czereśni już nie mam -zostały morele :bigsmile:

A dokupiłam dziś żel pod prysznic do torby do szpitala Biały Jeleń hipoalergiczny o bardzo, bardzo delikatnym zapachu z kozim mlekiem :bigsmile:
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    Ul_cia: Ja też trzymam kciuki bardziej za poród Kasiek niż za naszą reprezentację :wink: U mnie w domu to raczej nikt nie należy do większych kibiców piłki nożnej, ale dzisiaj czuje, że nam się atmosfera udziela -

To by było zdecydowanie lepsze wydarzenie!!! niż wygrana dla Polski (przepraszam kibiców :shamed:) u nas też nie ma kibiców ale Moje dziecko przez reklamę biedronki nic tylko Polska Polska , a m. twierdzi ze fan piłki,ale jakoś rozgrywek w ciągu roku nie śledzi tylko te najważniejsze co parę lata :bigsmile:

Treść doklejona: 08.06.12 16:51
    Vsti: moze z emocji, ktoras urodzi :)
    Tez mam truskawki, a po nich mega zgage, ale oprzec sie nie moge :D

oto to :bigsmile:
    Po truskawkach .... bidulka ale czego się nie zrobi dla tego smaku raz do roku :wink:

Treść doklejona: 08.06.12 16:52
    nikkitaa: My własnie kończymy pół metrową pizze :devil:
    Czereśni już nie mam -zostały morele :bigsmile:

To smacznego ...
    Moja właśnie się robi :bigsmile:
    --
  2.  permalink
    Uff, wrocilam, sie wyczekalam troszke zanim mnie podlacza pod KTG, ale juz mam spokoj na tydzien, bo za tydzien znowu niestety ;/ zaden skurczybyk sie nie zapisal, tetno Malej w porzadku, byly skoki, ale lekarz nie powiedzial, ze to niepokojace. U nas duszno jak cholera, straszny zaduch...chodze w majtac h i w samej koszulce bo inaczej nie da rady wytrzymac.
    --
    •  
      CommentAuthor_kasiek_
     permalink
    mkd: kasiek skurcze trwały3-4 min? to chyba nieźle długo

no tyle mi wychodziło na zapisie....i faktycznie przez ten czas czułam mocno brzuch - była na zapisie taka dłuuuga prosta kreska na poziomie 100%, potem przerwa i za kilka minut powtórka.
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    a my zaczełyśmy 26 tydzień :bigsmile:

U nas też nie ma fanów piłki , chyba największym jest moja córa :bigsmile: , M idzie do pracy więc chyba oglądne co nasi pokażą
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    No to się zaczęło:confused: ale przynajmniej nie oglądam z pustym brzuszkiem :wink: (było pyszne dziękuje kochanie )
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    jeeeestttt , kurcze żaden ze mnie kibic ale emocje niesamowite ...
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    Goooooooooooooooooooooooooooooool

Treść doklejona: 08.06.12 18:07
    asia_: jeeeestttt , kurcze żaden ze mnie kibic ale emocje niesamowite ...

hahaha to tak jak ja :devil: Ja nawet swój bilet na mecz oddałam bo się bałam jechać w taki tłok
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.