Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Pamiętam, jak mnie nastraszono, że mi się córcia mało rusza i że natychmiast na patologię ciąży (zapis KTG pokazywał za mało ruchów wg gina), a w szpitalu zrobili KTG i odesłali do domu. Wróciłam parę godzin później z aktywnym porodem
_kasiek_ a dlaczego od razu wywoływanie? Przecież wg suwaczka Twoje dziecko ma jeszcze dużo czasu, żeby wyjść z brzucha ;)

Dopiero co się obudziłam, a nic mi się już nie chce
A tu trzeba pakowanie trochę rozkręcić...
Udziela mi się od Maleństwa w brzuchu 
Spacery, sprzątanie, sex 

Będę się czuła bezpieczniej
Patka ale jednak jak ma się świadomość, że juz ciąża jest donoszona, to można przynajmniej trochę się postarać przyspieszyć Spacery, sprzątanie, sex
kilka tygodni temu babka w sklepie strasznie sie zdziwila ze ananasa kupuje...pytala czy to dla mnie...ja mowie, ze tak (pomijam fakt, ze normalnie ananasa nie cierpie) a ona, ze w ich kraju (Indie) kobiety w ciazy nie jedza ananasa bo moze wywolac porod...
pozniej troche poczytalam i rzeczywiscie natknelam sie na takie info...tylko, ze jeszcze nikt chyba nie urodzil od zjedzenia kilku kawalkow wiec skonsumowalam zakup z czysta przyjemnoscia...:)

.

nikkita ty to chyba razem ze mną będziesz eksperymentować te wszystkie specyfiki :)

I odkurzyć, podłogi umyć, poukładać rzeczy w pokoju dla Małej + ochrzcić nowe łóżko 
Ciekawa jestem, co podziała i kiedy 

I zdarza mi się to codziennie i trwa czasem nawet kilka godzin...
penny bidula,nie wiem czy odnosze mylne wrazenie,ale Ciebie sensacje zołądkowe jakoś często dopadaja bez ciąży też tak masz?? Kuruj sie i odpoczywaj
Najgorzej było przez pierwsze 4 miesiące, potem przerwa i teraz znowu, z tymże dzisiejsza noc, to chyba jakiś wstrętny wirus się przypałętał. Idę zjeść mini obiad, zobaczymy jak będzie.

A tak w sumie to nie spieszy mi sie jeszcze z porodem. Psychicznie jeszcze nie jestem gotowa...

W. się pyta, czy jedziemy do szpitala, a ja cały czas powtarzam, że to przejdzie
Nie dociera do mnie, że to mogłoby się już zacząć więc siedzę na łóżku i piję gorącą czekoladę, bo jak chodze, to boli bardziej