Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pomarańczka25 jaki masz inhalator? Jestem właśnie na etapie poszukiwania, polecisz swój?
Ciekawe jak Penny i Kasiek się dziś czują?
Wyczytałam, że Kasiek wczoraj zmywała na kolanach podłogi przy jej drobnej budowie i dosyć sporym brzuchu to naprawdę szacunek Też jestem ciekawa jak tam po nocy u Niej
Wczoraj do 24 robiłam sobie paznokcie, żeby były idealne
Penny, jak dobrze ze odżyłaś!! Teraz lepiej żeby organizm sie szybko zregenerował, bo przed Tobą ogromny wysiłek....
Kiedyś było pisane o siadaniu po turecku itd. już chyba wiem o co w tym chodzi, bo też same nogi zaczęły mi się składać do takiego siadu od kiedy zaczął pojawiać się brzuch, jakoś tak po prostu wygodniej.
Sama się na siebie wściekam, że ruszam się niezdarnie, że wszystko robię 10 raz wolniej, kilka razy się schylę i już dyszę , no ale powoli dobijamy do końca. Tak bym chciała więcej posprzątać i pomóc mężowi, ale nie daję rady.
Mnie od paru dni dopadła zgaga - taka zaczynająca się po śniadaniu i powodująca nudności :/ Jak nie urok, to przemarsz wojska ;p
Ja od 3 dni mam własnie taką- ma raczej od 3 nocy
co do siadania po turecku- to ono jest zalecane pod koniec ciąży dopiero, bo pomaga dziecku wejść w kanał.
_kasiek_ pewnie pojechała, może już liczy do 10 w partych...