Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to pocieszające, mozliwe, że juz przygotowania macicy trwaja, młody też wali czasem w szyjke, także staram się nie panikować, musze do lipca wytrwac do tej pory szyjka była bez zmian ok 3,7cm Kakai na Twoim etapie brzuszek sie stawia, bo to pewnie juz przygotowania do porodu :)Mnie, jak nic nie klulo to szyjka zanikla, a ja zaczela kluc to okazalo sie, ze nic sie nie zmienilo :D
_kasiek_ pewnie pojechała, może już liczy do 10 w partych...
Czuję, że Kasiek w szpitalu już zatrzymają, i najdalej jutro urodzi, czyli ukradnie mi moją wymarzoną datę porodu.
Mateusz uaktywnił aż mi brzuch falował
Kakai mysle, ze bez problemu dotrwasz :) Bo jesli nawet ciut sie skrocila to na tym etapie nic groznego, gorzej jak takie ekscesy zaczynaja sie wczesniej...
A tak w ogole na odciazenie szyjki polecam ta pozycje kolankowo-lokciowa, jak tyko czuje jakies klucie lub smyranie tam Malej, przyjmuje pozycje na kilka minut (bo dluzej nie daje rady) i naprawde pomaga :)
nie pojechała bo się Mateusz uaktywnił aż mi brzuch falował
ej nie rodź przede mna, bo bede mieć schize ze ja tez chce
Myślę, że możemy ponegocjować :-)Nie mogę się doczekać, aż pierwszych pięć pozycji to będą nasze nicki :) :)I taka mała wizualizacja20. => 1. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)21. => 2. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)22. => 3. cho 28.07.2012 (dziewczynka)23. => 4. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)24. => 5. PolusiowaMama 02.08.2012 (chłopiec)
20. => 1. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)21. => 2. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)22. => 3. cho 28.07.2012 (dziewczynka)23. => 4. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)24. => 5. PolusiowaMama 02.08.2012 (chłopiec)--
Dziewczyny czy to normalne na moim etapie, że nie mam żadnych skurczów ani twardnień brzucha, jedyne co dzisiaj w nocy i nad ranem szyjka mnie trochę kłuła. Zastanawiam się czy ta moja macica nie jest zbyt leniwa jakaś
a mi agrestu
nie martw się - ja przy Iwonce nie wiedziałam co to skurcze przepowiadające.....a urodziłam 38tc+5dzień
Kakai - mój jak stópkę wystawi i go pogłaszczę po niej to ją szybko chowa
Oj przyda, przyda Wiem, że sama z niej będę korzystać już pewnie od czwartku
dziewczyny a moja księżniczka się mało rusza ;/ mam się zacząć martwić??
i żeby lepiej odpuścić i cierpliwie czekać
i żeby lepiej odpuścić i cierpliwie czekać
dziewczyny a moja księżniczka się mało rusza ;/ mam się zacząć martwić??