Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to pocieszające, mozliwe, że juz przygotowania macicy trwaja, młody też wali czasem w szyjke, także staram się nie panikować, musze do lipca wytrwac Kakai na Twoim etapie brzuszek sie stawia, bo to pewnie juz przygotowania do porodu :)Mnie, jak nic nie klulo to szyjka zanikla, a ja zaczela kluc to okazalo sie, ze nic sie nie zmienilo :D
_kasiek_ pewnie pojechała, może już liczy do 10 w partych...
Czuję, że Kasiek w szpitalu już zatrzymają, i najdalej jutro urodzi, czyli ukradnie mi moją wymarzoną datę porodu.
Mateusz uaktywnił aż mi brzuch falował
Kakai mysle, ze bez problemu dotrwasz :) Bo jesli nawet ciut sie skrocila to na tym etapie nic groznego, gorzej jak takie ekscesy zaczynaja sie wczesniej...
A tak w ogole na odciazenie szyjki polecam ta pozycje kolankowo-lokciowa, jak tyko czuje jakies klucie lub smyranie tam Malej, przyjmuje pozycje na kilka minut (bo dluzej nie daje rady) i naprawde pomaga :)
nie pojechała bo się Mateusz uaktywnił aż mi brzuch falował
ej nie rodź przede mna, bo bede mieć schize ze ja tez chce
Myślę, że możemy ponegocjować :-)Nie mogę się doczekać, aż pierwszych pięć pozycji to będą nasze nicki :) :)I taka mała wizualizacja20. => 1. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)21. => 2. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)22. => 3. cho 28.07.2012 (dziewczynka)23. => 4. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)24. => 5. PolusiowaMama 02.08.2012 (chłopiec)
20. => 1. Kakai 26.07.2012 (chłopiec)21. => 2. nibriana 27.07.2012(dziewczynka)22. => 3. cho 28.07.2012 (dziewczynka)23. => 4. BlueCactus 30.07.2012 (chłopiec)24. => 5. PolusiowaMama 02.08.2012 (chłopiec)--
Dziewczyny czy to normalne na moim etapie, że nie mam żadnych skurczów ani twardnień brzucha, jedyne co dzisiaj w nocy i nad ranem szyjka mnie trochę kłuła. Zastanawiam się czy ta moja macica nie jest zbyt leniwa jakaś
a mi agrestu
nie martw się - ja przy Iwonce nie wiedziałam co to skurcze przepowiadające.....a urodziłam 38tc+5dzień
Kakai - mój jak stópkę wystawi i go pogłaszczę po niej to ją szybko chowa
Oj przyda, przydaWiem, że sama z niej będę korzystać już pewnie od czwartku
dziewczyny a moja księżniczka się mało rusza ;/ mam się zacząć martwić??
i żeby lepiej odpuścić i cierpliwie czekać
i żeby lepiej odpuścić i cierpliwie czekać
dziewczyny a moja księżniczka się mało rusza ;/ mam się zacząć martwić??