Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i po ekscesach pozno wieczornych ;)
W ogole wczoraj jakies ADHD miala, cala bylam obolala, od kopniec, wypinania, przeciagania i wkladania nog w rozne czesci brzucha;)
W. wczoraj na obiadku u moich rodziców z moim ojcem wypili 2 flaszki i troche mnie to zdenerwowało, bo mieliśmy wieczorem się pakować, a tak to wróciliśmy koło 24 i musiałam go rozbierać bo by mi w ciuchach zasnął... Prawie wszedł do łóżka w butach 

witajcie, mam do was takie pytanie czy ktoras z obecnych tu mamus miala kiedys taka sytuacje ze 1-2 dni przed okresem zrobila test i wyszla kreska testowa bardzo bardzo blada a potem sie okazalo ze jednak sie udalo?
. W sumie dobrze, że nie pojechał na rower, bo po chwili burza się rozpętała
.
.
[/urlwitajcie, mam do was takie pytanie czy ktoras z obecnych tu mamus miala kiedys taka sytuacje ze 1-2 dni przed okresem zrobila test i wyszla kreska testowa bardzo bardzo blada a potem sie okazalo ze jednak sie udalo? bo ja mialam cos takiego dzis rano, okres powinnam miec jutro lub w srode, myslicie ze sa szanse?

od20 tygodnia czuje ruchy, teraz kilka dni są sporadyczne, ale wczoraj wieczorem po przytulanku z mężem zaczęła skakać jak szalona ;D także jest ok ;D dziś rano też dała znać o sobie ;) zobaczymy co będzie dalej

Ninka wazy juz 3540 i jest szacowana na 39 TC+4
i nie powiem, że nie zazdroszczę ci tej wagi Małej...też bym chciała usłyszeć, że Mati tyle waży

To nie moja muzaaa !!! Ale jak bym wlazła na parkiet to bym sufit chyba rozniosła, tak mi się chce tańczyć, a do tańca to ja pierwsza zawsze byłam, z kimś czy sama jeden kij
Siedzę na kanapie puszczam te Rihanny i inne i wywijam rękami i nogami 

No roznosi mnie od środka !

ale teraz jak sie nim myje to chciałabym go polizać

, oczywiście M był na meczu a jutro śmiga do wawy na meczyk Polska - Rosja oj ten miesiąc szybko mi zleci przez takie wyrwane dni 
i nie wyjdę dopóki się nie dowiem kto we mnie siedzi
, wczoraj też zaliczyłam H&M i kupiłam sobie legginsy i pierwsze 2 bodziaki bo promo była

Brzuch przy tym nie boli, tylko twardy sie robi. Przyznam, ze sie zaczynam troche bac, mimo, ze lekarka mowila, ze najblizsze dwa-trzy dni raczej nic sie nie zacznie. Dzis musze zaciskac nogi, bo maz na wyjezdzie i wroci dopiero wieczorem.witajcie, mam do was takie pytanie czy ktoras z obecnych tu mamus miala kiedys taka sytuacje ze 1-2 dni przed okresem zrobila test i wyszla kreska testowa bardzo bardzo blada a potem sie okazalo ze jednak sie udalo? bo ja mialam cos takiego dzis rano, okres powinnam miec jutro lub w srode, myslicie ze sa szanse?

nikkitaa pozwalasz jeszcze pić swojemu W. ?? Bo mój ma od kilku tygodni zakaz nawet piwka wieczorem
Więc ta ich okazja powinna się pojawić po porodzie jako pępkówka
Ale na to oczywiście musieli wpaść po tym, jak już zaczęli pić