Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
witajcie, mam do was takie pytanie czy ktoras z obecnych tu mamus miala kiedys taka sytuacje ze 1-2 dni przed okresem zrobila test i wyszla kreska testowa bardzo bardzo blada a potem sie okazalo ze jednak sie udalo?
witajcie, mam do was takie pytanie czy ktoras z obecnych tu mamus miala kiedys taka sytuacje ze 1-2 dni przed okresem zrobila test i wyszla kreska testowa bardzo bardzo blada a potem sie okazalo ze jednak sie udalo? bo ja mialam cos takiego dzis rano, okres powinnam miec jutro lub w srode, myslicie ze sa szanse?
od20 tygodnia czuje ruchy, teraz kilka dni są sporadyczne, ale wczoraj wieczorem po przytulanku z mężem zaczęła skakać jak szalona ;D także jest ok ;D dziś rano też dała znać o sobie ;) zobaczymy co będzie dalej
Ninka wazy juz 3540 i jest szacowana na 39 TC+4
ale teraz jak sie nim myje to chciałabym go polizać
witajcie, mam do was takie pytanie czy ktoras z obecnych tu mamus miala kiedys taka sytuacje ze 1-2 dni przed okresem zrobila test i wyszla kreska testowa bardzo bardzo blada a potem sie okazalo ze jednak sie udalo? bo ja mialam cos takiego dzis rano, okres powinnam miec jutro lub w srode, myslicie ze sa szanse?
nikkitaa pozwalasz jeszcze pić swojemu W. ?? Bo mój ma od kilku tygodni zakaz nawet piwka wieczorem