Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A dlaczego taki długi czas oczekiwania na lek? BTW dododotka ja też z Wrocławia, witam się wirtualnie
nie ma co zwlekać do samego końca z szykowaniem, bo wszystko się może zdarzyć
Wybaczcie, musialam się jakoś wyżyć chociażby pisemnie bo mnie już roznosi
O udało mi się suwaczek wstawić
ale nadal udzielam sie (i bede sie udzielac z przerwa na porod tylko i wylacznie) jako opiekunka 3 bratankow mojego Polowka
Czyli wkrótce bedziesz zajmowała się 5-giem dzieci na raz.... SZACUN
A mam takie pytanko czy jeśli teraz gin. pow. że jest jeden chłopak i to było w 16 tyg. to już tak będzie do końca czy się może zmienić ?
A ja chodzę znów wkurzona jak osa Normalnie to najchętniej bym kogoś udusiła ! W. dopiero teraz wstał, czyli pół dnia zmarnowane bo do mechanika dopiero za chwile pójdziemy, a bez samochodu nie załatwimy klatki dla fretki, nie zawieziemy ciuszków znajomej i nie kilku innych rzeczy, które mieliśmy dzisiaj zrobić, a nie wiem jak długo mechanik nam przetrzyma samochód ale stawiam na 4h, jak nie lepiej ;/ Mamy czas do środy a tyle do zrobienia, że normalnie nie wiem jak wyrobimy, a on się tym nawet nie przejmuje !
Wybaczcie, musialam się jakoś wyżyć chociażby pisemnie bo mnie już roznosi
Cmi juz tylko w krzyzu i w podbrzuszu, ale bez szalu, wiec jednak to bylo po badaniu. Ciesze sie, bo juz sie wystraszylam i zanim poszlam pod prysznic to jeszcze zdazylam z 5 razy sprawdzic torbe i dopakowac i naladowac telefon Maz jakby teraz zawrocil, to najwczesniej za jakies 3 godziny by dojechal do szpitala - gorszego momentu na rodzenie sobie bym chyba juz nie mogla wybrac. YPolly - jak tam przeszło po prysznicu , oby nie chociaz poczekajcie na męża .
Moja koleżanka całą ciąże nosiła w brzuszku chłopca i dziewczynke, a urodziła dwóch chłopaków
Absolutnie nie chcę Cię nastawiać, że bedzie pomyłka, ale niestety tak sie zdarza Ja pomimo jednego mieszkańca w brzuszku, czekam jak na zbawienie na następne USG zeby POTWIERDZIĆ Martynkę bo tak sie nastawiłam, że jak by się okazała jakaś nagła zmiana, to przeżyłabym niezły szok
Tlumacze sobie, ze jak mi tak od wielu miesiecy nikt tam nie gmyral (maz sie nie liczy, hehe), to pewnie z wrazenia mnie te bole wziely. A moze faktycznie cos pogrzebala i ruszy jeszcze. Byle do wieczora, potem juz luz.
Ale generalnie nerwowy dzien dzis mam, wlasnie przez wyjazd mojego meza.
nie wypowiadam się bo w tym temacie wpadam w depresję....u nas różnica z ostatniego USG to ponad 3 tyg !!!!
kasiek spokojnie moja Marta na usg tez taka wychodziła w 36 tyg mam zapisane wage 4410 a młoda urodziła sie w 42 wazac równo 4 :) i tez była o 3 tygodnie wieksza :)
choc skonczyło sie to cc bo akcja nijak nie postepowala szyjka długasna zamknieta a ja po cieciu w 31tc wiec sie bali ze mi blizna pojdzie - zeby nie było na usg szpitalnym dzien przed cc waga małej niemal 5 kg ;)
dziewczyny biorące euthyrox: czy po porodzie macie ustalone z lekarzem jaką dawke leku bierzecie??