Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Reasumując jeszcze nie rodzę No i się dowiedziałam, że mam mały brzuch i pewnie dziecko z tych mniejszych będzie
ja tak przed porodem miałam wstawałam o 4 rano żeby zjeść naleśniki z obiadu z dnia wczorajszego. Dwa tygodnie to trwało i potem urodziłam, niewiem robiłam chyba sobie jakieś zapasy haha ale przez to podjadanie to na końcówce najwięcej przytyłam dzisiaj miałam pobudkę o 2,30 na drożdżówkę
dziewczyny, powiedzcie mi, czy wzdęcia (takie konkretne wzdęcia z bólem brzucha) mogą powodować skurcze? Zauważyłam, że zawsze po wzdęciach mam przez noc skurcze macicy :/ Nie jest to przyjemne :/
Patka może powiedz swojej położnej o tym bólu głowy..
ale kaczuszki na pudełku eleganckie co nie ?
katka ja też tak mam , w piątek mam wizytę i się upewnię czy to co uważam za skurcze to skurcze. Kiedyś lekarka mi mówiła że to może praca jelit . Tak czy siak nie wstrzymywać faktycznie później brzuchol sie napina
Katuniu ja tak kochana mam po wczorajszej pizzy wzdyma mnie jak cholera i brzuszek cały czas się napina:( leże wzięłam espumisan i nospę i mam nadzieje,że minie o 16:45 mam USG to powiem gin,że tak mam