Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Reasumując jeszcze nie rodzęNo i się dowiedziałam, że mam mały brzuch i pewnie dziecko z tych mniejszych będzie
ja tak przed porodem miałam wstawałam o 4 rano żeby zjeść naleśniki z obiadu z dnia wczorajszego. Dwa tygodnie to trwało i potem urodziłam, niewiem robiłam chyba sobie jakieś zapasy haha ale przez to podjadanie to na końcówce najwięcej przytyłam dzisiaj miałam pobudkę o 2,30 na drożdżówkę
dziewczyny, powiedzcie mi, czy wzdęcia (takie konkretne wzdęcia z bólem brzucha) mogą powodować skurcze? Zauważyłam, że zawsze po wzdęciach mam przez noc skurcze macicy :/ Nie jest to przyjemne :/
Patka może powiedz swojej położnej o tym bólu głowy..
ale kaczuszki na pudełku eleganckie co nie ?
katka ja też tak mam , w piątek mam wizytę i się upewnię czy to co uważam za skurcze to skurcze. Kiedyś lekarka mi mówiła że to może praca jelit. Tak czy siak nie wstrzymywać faktycznie później brzuchol sie napina
Katuniu ja tak kochana mam po wczorajszej pizzy wzdyma mnie jak cholera i brzuszek cały czas się napina:( leże wzięłam espumisan i nospę i mam nadzieje,że minie o 16:45 mam USG to powiem gin,że tak mam