Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Panikara ze mnie i tyle,ale to chyba normalne,że martwię się chciałabym do końca donosić ciążę.
U mnie szyjka ma 5,5 cm :-):-) dziewczyny oderwijcie mnie od kuchni...kapucha mloda, mus truskawkowy z pieczona kasza manna i rozki francuskie z szynka i serem zaraz pekne :-)
--
Melduje sie jako przyszla mamusia.dzisiaj 2 testy pozytywne..ok 2 tydz ciąży...27dc
Katka ja mam to samo, wogole czuje ze maly uciska mi albo kopie zoladek:( wierci sie niemilosiernie i tylko pupa wystaje. Nie czulam tego gdy byl ulozony poprzecznie. Smieszne jest to jak dotkne pupki ktora sie wierci wtedy jeszcze bardziej. Mam wrazenie ze gorzej boli mnie gdy leze.
Katka - a jaka to jest dieta nerkowa? Czego nie możesz/ I takz awsze miałaś, czy dopiero w ciąży?
Ale Cie pytaniami zasypałam
wszystko gotowane, zero chleba, same bułki, zero soli (czyli ziemniaki gotowane bez soli, wszystko jałowe aż cofa mnie jak to jem) i wzdymających rzeczy - 2 tygodnie temu wylądowałam w szpitalu z kolką nerkową i tam mi kazali stosować tą dietę :/ Dodam, że przez 3 dni w szpitalu na tej diecie schudłam kilogram. Dodatkowo mam bardzo bolesne wzdęcia więc tym bardziej mam ograniczone jedzenie :( Ja chyba krowie spod ogona wypadłam - stwierdzam :(((
Ale swoją drogą, teraz dopiero przekonuje się ile kobieta znosi aby miec Dziecko i nie mówię tylko o nas, ale generalnie o róznych przypadkach ciążowych... a potem wyrasta z tego zbuntowany nastolatek i człowiek sie hamuje zeby "nie zabić" jak walnie kilka tekstów
andziaiw, będzie zimno to fakt ale wierz mi, ostatni trymestr ciąży przypadający na czerwiec, lipiec i sierpień, to dopiero mordęga :)
Nawet w kolejce w sklepie stoje przy kasie, a ona się wypina tylkiem do kasjerki
Kurcze nie dosc, ze przegrywamy to ten moj pies: jest, jakby niespokojny np. lezy nagle sie zrywa, ociera sie pyskiem, na dworze jakby szukala chlodu (bo zakopuje sie w ziemi), plus lize i drapie szyje, no niby nic tam nie ma (typu kleszcz, chrostka)... Tak od 2 dni...
--
Polusiowa baaaaaaardzo słabo, co? :(((( chaotycznie chłopaki grają. Smuda musi uważać, bo wymyślą nowe kawały z nim w roli głównej, eghh. :-/