Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkatka_81
    • CommentTimeJun 12th 2012 zmieniony
     permalink
    PolusiowaMama: Coś mnie lewy bok boli.. I zgaga nadchodzi, gaszzzzzzz, może komuś tą zgagę podarować? Wiem, podaruję Ją Rosjanom, wszystkim na zielonej murawie stadionowej!
    --

ja podejrzewam, że gdybyśmy oddały choć połowę dolegliwości ciążowych mężczyznom, to by się skichali (delikatnie mówiąc) biedaki :) Ale by marudzili pewnie :)
    --
    •  
      CommentAuthorPoLeMama
    • CommentTimeJun 12th 2012
     permalink
    katka_81:
    ja podejrzewam, że gdybyśmy oddały choć połowę dolegliwości ciążowych mężczyznom, to by się skichali (delikatnie mówiąc) biedaki :)

ja chętnie oddam, serio serio, ale jak to zrobić, oto jest problem.. Trochę tego mam, więc jak Któraś znajdzie sposób to pisać mnie tu proszę, bo zostało mi już niewiele..
    Sesese, wreda małpa jestem, co tu kryć :devil:

Treść doklejona: 12.06.12 21:46
    O gasz, aż ciary mam, a jednak zgaga dotarła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    GOOOLLLL :)
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Gooooool !!! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    --
  1.  permalink
    Jeeeeest bramka, hurrrraaaaa :clap::clap::clap:
    --
  2.  permalink
    A tak apropo oddawania doegliwosci mezom, moj ostatno towarzyszy mi z bolami kregoslupa i bioder :P przezywa ciaze ze mna hihi

I jeeest REMIS :D
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Jest! :D:D:D

Penny wlasnie nic z tych rzeczy... Z tym, ze ona ostatnio biegala caly dzien po podworku, moze cos ja ugryzo... a mozliwe, ze ma temperature, bo wydaje mi sie, ze szuka chlodu?...
    --
    •  
      CommentAuthorPoLeMama
     permalink
    kuleczka_69: A tak apropo oddawania doegliwosci mezom

Nie no, Monża to ja bym ocaliła, i tak odwala w chacie całą brudną robotę, łącznie z gotowaniem i prasowaniem..

Wierzyć się nie chce, że jednak gol, niesamowite!
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    katka_81: ma charakterek Malutka - tak żeby tyłkiem do kasjerki? ;)

Pokazała gdzie ją ma :devil::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    yeees wiedziałam że tak będzie!!!!
    --
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    kuleczka_69: A tak apropo oddawania doegliwosci mezom, moj ostatno towarzyszy mi z bolami kregoslupa i bioder :P przezywa ciaze ze mna hihi

Mojego też ostatnio męczy kręgosłup, zaczął mieszać smaczki, a nawet wstaje z łóżka tak, jak ja :devil: Dzisiaj się z niego śmiałam, że mnie papuguje :bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Boże toż to już 22 godzina a ja tak podjarana tym meczem, że w ogóle zmęczenia nie czuję:)
    --
  3.  permalink
    Nasi mogli by jeszcze jednego gola wrzucić tak na pożegnanie, abyśmy mieli przewagę o 1 gol ... :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    a u mnie kurde burza, oby pradu nie wylaczyli, bo mega emojce!
    --
    •  
      CommentAuthorPoLeMama
     permalink
    A mnie tu trąbią pod oknem... Jak mi Polkę zbudzą, to zejdę i opitolę!
    --
  4.  permalink
    Vsti - hahaha no faktycznie.. to byłby numer. A w jakiej części Polski mieszkasz?
    -- ___
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    katka_81: Boże toż to już 22 godzina a ja tak podjarana tym meczem, że w ogóle zmęczenia nie czuję:)

haha ja mam tak samo, a ja jestem osobą która nie lubi piłki nożnej :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthor_mag_
     permalink
    Vsti, a wczoraj mieliście burze?
    --
  5.  permalink
    sysiajaw: haha ja mam tak samo, a ja jestem osobą która nie lubi piłki nożnej

Widzę, że należe do Waszego klubu co to ogólnie meczy piłkarskich nie oglądają, ale dzisiaj to normalnie mnie szał piłkarski wziął... haha Sama siebie nie poznaje :bigsmile:
    -- ___
    •  
      CommentAuthornikkitaa
     permalink
    Dołączam do tych, co normalnie meczy piłkarskich nie oglądają :bigsmile: Ale dziś coś wyjątkowo oglądam i zaciekle kibicuje -obym tylko nie urodziła z tych emocji :devil::bigsmile:
    --
    • CommentAuthorandzia222
     permalink
    Rodzilam we wrzesniu dziewczyny i bylo spoko ...moze dlatego ze w Anglii mieszkam...niedobrze mi:(((( Ale byl Golllll:)))
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    lalalala 1-1 ja to powinnam robić zakłady :devil: przewidziałam wynik i pierwszym i w drugim meczu :devil::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorPoLeMama
     permalink
    sysiajaw a jak obstawiasz meczysko z Czechami?
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    PolusiowaMama: sysiajaw a jak obstawiasz meczysko z Czechami?

Jeszcze nie czuję tego meczu heheh ale obstawiam że wygrają:devil: ciekawe czy tak samo sprawdzi się moje przeczucie co do płci w czwartek :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    i tym miłym akcentem... dobranoc dziewuszki :) Spokojnej nocy :)
    --
    •  
      CommentAuthorspidermanka
    • CommentTimeJun 12th 2012 zmieniony
     permalink
    sysiajaw: lalalala 1-1 ja to powinnam robić zakłady przewidziałam wynik i pierwszym i w drugim meczu

Ja tez obstawiłam prawidłowo wynik meczu Polska - Rosja jako 1:1 :bigsmile:

Ja tez sie na dzisiaj żegnam i życzę każdej z Was miłych snów :swingin:
    -- ___
    •  
      CommentAuthorPoLeMama
     permalink
    sysiajaw: ciekawe czy tak samo sprawdzi się moje przeczucie co do płci w czwartek :rolling:

to może lotto totto? Hmm.. do podziału między e-koleżanki :)

Żegnam się już, na 7. do pediatry się bujamy, więc pora spać!
    --
    •  
      CommentAuthorsysiajaw
     permalink
    wzajemnie kochane dobrej i spokojnej nocki :bigsmile:

Treść doklejona: 12.06.12 22:30
    PolusiowaMama: to może lotto totto? Hmm.. do podziału między e-koleżanki :)

no to lotto ja obstawiam chłopaka hahah:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormkd
     permalink
    remis nie jest zły :) ja też już się żegnam spokojnej nocy.
    --
    •  
      CommentAuthorP_Madzia
     permalink
    Mało zawału nie dostałam przez ten mecz... I tez tak na codzień mecze mnie nie interesują :)))
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    I ja też się żegnam , z podłym humorem i modle się żeby z Dziećmi nic przez noc nie było , nie sadziłam że kiedyś od własnego m.to usłyszę ...:cry::cry::cry:
    Dobranoc
    --
  6.  permalink
    edzia503: nie sadziłam że kiedyś od własnego m.to usłyszę ...

edzia o co chodzi???

ja z tych co meczy nie ogladaja w ogole...nawet podczas euro...mam w domu fanatyka pilki i wiecznie zielony ekran....:( jak nie oglada to gra...w pilke oczywiscie...ehhh

a tak z innej beczki ZDAŁAM moj egzamin...lalalala koniec nauki angielskiego...uffff....nawet udalo mi sie najlepiej z klasy...takze ten teges od piatku moge rodzic ze spokojna glowa...:)))

nikkitaa ja tez sie zachwycam smakiem tej herbatki z lisci malin...parzac pierwszy kubek nastawilam sie nie wiadomo na jakie paskudztwo..tak dziewczyny straszyly...a okazalo sie ze wlasnie nawet bez cukru (nawet owocowa herbatke pijam cukrem) jest poprostu pyyyyycha :)

Treść doklejona: 13.06.12 00:45
    aaa jesli chodzi o koncowke ciazy latem czy zima...to ja zdecydowanie wole to pierwsze....z Dominikiem (urodzony w styczniu) mialam ogromny problem z ubiorem...ani butow samej zalozyc, ani kurtki zadnej dopiac...pocilam sie niemilosiernie pod kilkoma warstwami ubran a za chwile marzlam....teraz nawet jak jest goraco to tylko kieca na tylek, stopy w japonki...i hektolitry wody...jak widac i na to nie ma reguly...
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
    • CommentTimeJun 13th 2012
     permalink
    Hejo! Cos nie moge spac juz, wiec poleze, mam gloda a dziecko czkawke no i skonczylismy 34 tydzien:-)
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    bry :)
    mecz fajny tez ogladałam :)
    Vsti napisz mi na pw dokładnie jak to wyglada, obejrzyj skóre czy nie ma zmian i mozesz zmierzyc tem.norma od 37,5 do 39 ( w odbycie).

moje najstarsze dziecko konczy dzis 11 lat :shocked: nie mam pojecia jakim cudem ona jest juz taka duza :shocked:
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorikamek
     permalink
    katka_81: co by ikamek nie czuła się już taka ostatnia ;)

:wink::wink:
    no w końcu!, już bliżej środka i góry sie zbliżam:P
    Milego dnia, laseczki
    to ktora dzis sie "sypie"?:bigsmile:

Treść doklejona: 13.06.12 07:41
    psycho_patka: aaa jesli chodzi o koncowke ciazy latem czy zima...to ja zdecydowanie wole to pierwsze....z Dominikiem (urodzony w styczniu) mialam ogromny problem z ubiorem...ani butow samej zalozyc, ani kurtki zadnej dopiac...pocilam sie niemilosiernie pod kilkoma warstwami ubran a za chwile marzlam....teraz nawet jak jest goraco to tylko kieca na tylek, stopy w japonki...i hektolitry wody...jak widac i na to nie ma reguly...

no wlasnie...
    Ja corke urodzilam w czerwcu i tak jak pisze patka...zakladasz kiecke (w domu chodzialam tylko w staniku i w majtkach) wsuwasz klapki i wychodzisz
    Teraz mam termin na luty...i troche niemoge sobie wyobrazic, jak to bedzie...ubrania, zalozyc buty itd
    ale damy rade:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    witam :))

A ja ogladalam ostnie 18 minut ,chociaz nieinteresuje sie pilka ,jak zobaczylam wpis na fb kolezanki :gollll :d
    I tylko modlilam sie zeby te ruskie ,niewkopali nam jeszcze jednej :d

Edzia co sie stalo ???
    --
  7.  permalink
    Witam:)Mecz pełen emocji zazwyczaj juz ok 21 już śpię a wczoraj do 23 dotrwałam:)Mały tak szalał jakby widział ten meczyk:)
    Właśnie oglądam TVN a tam pokazują jakie były wczoraj zamieszki przed meczem Teraz widać jacy my Polacy jesteśmy bezwzględni;/wstydze się za nich zero wychowania tylko bić się umieją;/
    Mąż zaprowadził małą do pzredszkola ja musze trochę odpocząc gdyż wchodzenie po schodach na 4 piętro daje mi się we znaki i odczuwam brzuszek;/dziś tylko pranie zrobie obiadek i leniuchuję:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthormkd
    • CommentTimeJun 13th 2012 zmieniony
     permalink
    i ja się witam w ciąży donoszonej :) hurrra.

Miałam na dzisiaj wiele planów, ale całą noc lało i dalej leje więc ani nie kupię kwiatów do ogrodu, ani okien nie umyję ani prania nie zrobię,ani na plac zabaw nie pójdę ehh pozostaje mi tylko odliczać godziny do 22 bo wtedy m wróci.

no i ja herbatę z malin piję bez żadnych ulepszaczy.
    --
    •  
      CommentAuthorPoLeMama
     permalink
    O jaaa mkd już donosiła, pięknie!

edzia napisz o co chodzi, bo aż smutno i martwimy się :(

Patka gratulejszyn egzaminu Qjonie! Najlepiej z klasy, ładnie!
    Już niedługo będziemy na skypie posyłać nasze Dzieci do Ciebie na korki :-)

My po lekarzu Poli, pogoda średnia, nie znoszę prowadzić w taką pogodę, ale ładnie przeskoczyłyśmy do domku i się nigdzie nie ruszamy ;-)
    --
  8.  permalink
    Czesc Dziewczynki!
    Moja cora juz w przedszkolu a ja dumam co na obiad....zeby cukier znowu nie skoczyl.
    Moj maz w Hiszpani na giblartarze,ale mu zazdroszcze tych widokow:bigsmile::bigsmile:

mkd Gratulacje kochana!!!:clap::clap: Jestes juz bezpieczna hehe:tongue:

leneczka8484: Mąż zaprowadził małą do pzredszkola ja musze trochę odpocząc gdyż wchodzenie po schodach na 4 piętro daje mi się we znaki i odczuwam brzuszek;/dziś tylko pranie zrobie obiadek i leniuchuję:)

Kochana nie martw sie ja tez mieszkam na poddaszu i jak wchodze to zadyszki dostaje:tongue:

Kakai: Hejo! Cos nie moge spac juz, wiec poleze, mam gloda a dziecko czkawke no i skonczylismy 34 tydzien:-)

Brawooo!!!!:clap::clap::clap::thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Ale piękny mecz był wczoraj :bigsmile: Świetnie się nasi piłkarze spisali !

Mkd gratulacje :bigsmile:

Patka ale mamy zdolniachę wśród nas, doczytałam że najlepiej zdałaś ze wszystkich :wink:

Ja nie śpię od 5.3o. O 6.oo dreptałam do kotłowni wstawić kolejne pranie, rozwiesić zaległe i ściągnąć poprzednie. Lało konkretnie, kot i pies cali zmoczeni, ja się pod wiatą uchowałam ;) Dziś mam wizytę i gina, ktg oraz ostatnie usg naszej córy :wink:

Vsti zróbcie tak jak pisze Monia, termometr w tyłek psu albo po prostu idźcie do weta.
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    Dobry ... ale pogoda :/
    Która dziś decyduje się na poród ?:)
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    penny: Dziś mam wizytę i gina, ktg oraz ostatnie usg naszej córy

to powodzenia!:bigsmile:

Treść doklejona: 13.06.12 08:52
    mkd: witam w ciąży donoszonej :)

suuper :clap: ja jeszcze 3 tyg musze poczekac

Treść doklejona: 13.06.12 08:52
    Cobraczek: Brawooo!!!!

dzięki! mąż turystycznie pojechał?? też chce:cry:
    --
  9.  permalink
    czerwinka: Która dziś decyduje się na poród ?:)--

Zebym miala donoszona ciaze to sama bym sie zdecydowala hehehe:tongue::wink:

penny: Dziś mam wizytę i gina, ktg oraz ostatnie usg naszej córy

Trzymamy kciuki i zeby mloda szybko wyskoczyla:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorVsti
     permalink
    Wczoraj myslalam, ze urodze w ciagu ostatnich 25 min meczu, nie dosc, ze emocje + masakryczna burza ( 1,5 godzinna) Burza byla w pol-wsch Wlkp :)
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
    • CommentTimeJun 13th 2012 zmieniony
     permalink
    Kakai no jestem najbardziej ciekawa tej szacunkowej wagi :wink: no i zapisu ktg oczywiście. Tak się świetnie czuję od trzech dni, jakoś nie przedporodowo, energii mam ze trzech. Wczoraj znajomi powiedzieli, że wyglądam świetnie i 100 razy lepiej niż w 7 miesiącu :shocked: Coś czuję, że ponoszę jeszcze tę naszą Dzidzię i wcale nie jest mi z tym źle :smile:

Cobraczku ależ ja bym się wybrała do Hiszpanii :devil:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Witam się z rana :) Oczywiście, co by zacząć dzień od atrakcji, to od 7 pod moimi oknami koszą trawę - normalnie chętnie bym udusiła... a tak mi się dobrze spało :)
    Edziu, co tam się wczoraj wydarzyło? Zmartwiłaś Nas...
    Ja dziś o 13.20 mam wizytę. Poskarżę się na te moje bóle brzucha, pomarudzę, a co? Nie wolno mi? :) Po ciąży, już sobie nie pomarudzę :)
    --
  10.  permalink
    Kakai: dzięki! mąż turystycznie pojechał?? też chce

A gdzie tam turytycznie, ciezarowka pojechal hehe.Smial sie ze tam trzeba postawic tabliczke ''koniec swiata''.Sluchaj samoloty startuja z pasa ktory przecina zwykla jezdnie dla samochodow,niesmaowite poprostu.Piekne widoki,sama z ciekawosci w googlach zobaczylam i rzeczywiscie jest na co popatrzec:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Vsti: Wczoraj myslalam, ze urodze w ciagu ostatnich 25 min meczu, nie dosc, ze emocje + masakryczna burza ( 1,5 godzinna) Burza byla w pol-wsch Wlkp :)

ja to chyba jestem inna, bo ja normalnie KOCHAM BURZĘ :) Czuję się wtedy taka spokojna :)
    --
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    Mkd, gratuluję :bigsmile:
    -- ,
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.