Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai no jestem najbardziej ciekawa tej szacunkowej wagi no i zapisu ktg oczywiście. Tak się świetnie czuję od trzech dni, jakoś nie przedporodowo, energii mam ze trzech. Wczoraj znajomi powiedzieli, że wyglądam świetnie i 100 razy lepiej niż w 7 miesiącu Coś czuję, że ponoszę jeszcze tę naszą Dzidzię i wcale nie jest mi z tym źle

A gdzie tam turytycznie, ciezarowka pojechal hehe.Smial sie ze tam trzeba postawic tabliczke ''koniec swiata''.Sluchaj samoloty startuja z pasa ktory przecina zwykla jezdnie dla samochodow,niesmaowite poprostu.Piekne widoki,sama z ciekawosci w googlach zobaczylam i rzeczywiscie jest na co popatrzec
no nieźle, a może organizm nabiera poweru przed porodem, może może

też uwielbiam burze. U nas dziś pierwsza noc chyba od tygodnia bez grzmotów i piorunów, piękne te bieszczadzkie burze 

Ciężki dzień mnie chyba czeka
- spisali sie nasi całkiem nieźle
Katusia niezapomnij KOCHANIE poinformować mnie zaraz PO co i jak:)
Katka to my dzisiaj obieteż uwielbiam burze. U nas dziś pierwsza noc chyba od tygodnia bez grzmotów i piorunów, piękne te bieszczadzkie burze
Penny to mowisz, ze poczekasz na mnie z porodem?

u mnie z aktywnoscia jest jak u penny- w nocy kima, a w dzien wciaz harce z drzemka południową

Mnie to bardzo pasuje, tym bardziej że jest to regułą od wielu już tygodni. Wcześniej w nocy zdarzało się Jej mnie budzić, teraz śpi wspaniale ze mną ;)
za to w dzien jest hardcore, bardzi silny jest moj mały, dziś pchał w prawe żebro aż cos zatrzeszczało
Kurcze tez bym musiala dokupic jeszcze jeden stanik do karmienia- ale jaki rozmiarBo kurde przy laktacji pewnie beda wieksze, co? :D

Kakai mnie mala przez jakis czas tez tak pstrykala, strzelala co przyprawialo mnie o ciarki bo nie cierpie wrecz odglosu strzelania koscmi...tak jak niektorzy palcami strzelaja przy mnie to natychmniast mi wlosy deba staja...a tu wlasnie dziecie z brzucha takie mi numery robilo...na szczescie od jakiegos czasu pstrykanie ustalo...:)
.
. A przy temacie stanikow, to ja mam jeden z poprzedniej ciazy Medeli, ktory jest beznadziejny i bardzo nie polecam, chyba ze do spania. Nie trzyma ladnie piersi, bo wygladaja pod ubraniem jakby byly w sportowym. Ja sobie zamowilam w piatek (i czekam niecierpliwie) z HotMilk przez internet, i powiem szczerze ze obawiam sie ze nie bedzie pasowal (ja mam takie piersi, ze pasuje mi srednio jeden na 10 biustonoszy), no ale kupilam taki model na przecenie...Tutaj ciezko kupic biustonosz ktory jest sexy, ladnie trzyma biust i nie czujesz sie jak typowa laktacyjna mama.
Skopał na do widzenia tatusia, który poszedł do pracy i teraz kopie mamusie, nic sobie nie żałując 
.
.Ide sie jeszcze do meza przytulic
.
Dżizas jakie to dobre, dobrze, że więcej zrobiłam. M. szczęśliwy a ja najedzona