Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai no jestem najbardziej ciekawa tej szacunkowej wagi no i zapisu ktg oczywiście. Tak się świetnie czuję od trzech dni, jakoś nie przedporodowo, energii mam ze trzech. Wczoraj znajomi powiedzieli, że wyglądam świetnie i 100 razy lepiej niż w 7 miesiącu Coś czuję, że ponoszę jeszcze tę naszą Dzidzię i wcale nie jest mi z tym źle
A gdzie tam turytycznie, ciezarowka pojechal hehe.Smial sie ze tam trzeba postawic tabliczke ''koniec swiata''.Sluchaj samoloty startuja z pasa ktory przecina zwykla jezdnie dla samochodow,niesmaowite poprostu.Piekne widoki,sama z ciekawosci w googlach zobaczylam i rzeczywiscie jest na co popatrzec
no nieźle, a może organizm nabiera poweru przed porodem, może może
Katusia niezapomnij KOCHANIE poinformować mnie zaraz PO co i jak:)
Katka to my dzisiaj obie też uwielbiam burze. U nas dziś pierwsza noc chyba od tygodnia bez grzmotów i piorunów, piękne te bieszczadzkie burze
Penny to mowisz, ze poczekasz na mnie z porodem?
u mnie z aktywnoscia jest jak u penny- w nocy kima, a w dzien wciaz harce z drzemka południową
Mnie to bardzo pasuje, tym bardziej że jest to regułą od wielu już tygodni. Wcześniej w nocy zdarzało się Jej mnie budzić, teraz śpi wspaniale ze mną ;)
Kurcze tez bym musiala dokupic jeszcze jeden stanik do karmienia- ale jaki rozmiar Bo kurde przy laktacji pewnie beda wieksze, co? :D
Kakai mnie mala przez jakis czas tez tak pstrykala, strzelala co przyprawialo mnie o ciarki bo nie cierpie wrecz odglosu strzelania koscmi...tak jak niektorzy palcami strzelaja przy mnie to natychmniast mi wlosy deba staja...a tu wlasnie dziecie z brzucha takie mi numery robilo...na szczescie od jakiegos czasu pstrykanie ustalo...:)