Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kasiek, dlatego wlasnie zaryzykowalam, bo niestety w sklepach stacjonarnych ich nie maja.
Ja uwazam zeby an czas karmienia kupic cos ladnego, bo kobieta po podordzie i tak czuje sie malo apetycznie (przynajmniej ja tak mam). A jak jeszcze musisz nakladac na siebie te okropne, bezksztaltne i malo kobiece cos, to zupelna porazka
Wielgosz, doczytalam wpisy z wczoraj o tych wozkach - wiesz, ze moglabym cie teraz wycalowac z radosci, bo mysle, ze moim x-landerem i fotelikiem samochodowym dam rade na jakis maly truchcik na powolne wyrobienie formy
poszłam sobie uciąc drzemkę i obudziłam sie mdłościami, super
A jak poczuje skurcze, to że lepiej jechać do szpitala na wszelki wypadek, niż gdybym miała rodzić w domu chociaż jak tak myśle, to z taką szyjką to prędko nie urodzę ...
Nigdy nic nie wiadomo, moja bratowa po wizycie i informacji od lekarza, ze jeszcze długo nie urodzi, urodziła za 3 dni.
Z pierwszym porodem też może pójść superszybko..
oooo tak, nasza nessie jest chyba tego najlepszym przykladem...poki co to chyba rekord do niej nalezy...1h 40 min z tego co pamietam :)--
niech już będzie przyszły tydzień noooo
nie życzę, ale prawdziwe noszenie zaczyna się po terminie...
katka moja kolezanka miała załozony cewnik z nerki do pecherza i mówi, ze potem było juz zupełnie ok, długo sie nie mogła zdecydowac a potem załowała ze nie zrobiła tego wczesniej, przestało bylec i było git. a samego zakładania nie wspomina jakos fatalnie - wiec zamiast sie meczyc ,moze warto pomyslec nad tym
--
a ja mam ochotę kogoś pogryźć dziś normalnie....taka jestem sfrustrowana macica mnie tak strasznie boli na dole...jakby to był inny mięsień to bym pomyślała, że to zakwasy....i to boli nawet jak leżę, bo jak wstaję to jest jeszcze gorzej, bo boli i kłuje. Parę porządnych skurczny mnie dziś też dopadło ale nic regularnego, więc dalej nie rodzimy.--