Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

penny coś mi się wydaje, że tą stópkę wycałujesz szybciej niż suwaczek pokazuje:)
Na razie po prostu będę czekać , mam jeszcze czas do terminu. Chciałabym mieć już Małą przy sobie, ale jak chce to niech tam sobie siedzi. Chociaż wszystko w okolicach spojenia, miednicy ogólnie bardzo mnie już boli, no nic zęby trza zacisnąć i tyle 

No to ladnie Malutka wazy :)

penny ale super wieści mnie też coś się wydaje, że niedługo będziesz całować już te stópki
Co do stópek, lekarz się mnie pytał jak moja wątroba.. powiedziałam, że chyba ok i spytałam dlaczego pyta. Powiedział, że Mała ma je dokładnie na celowniku i mnie po niej kopie
ja chyba z kamienia jestem, bo tego nie czuję ;)

Ciekawe co na to powie pani dr, jutro mam KTG u niej, a we wtorek wizytę + usg pomiarowe przed porodem jak wcześniej nie będziemy rodzić.

Penny przez ten stan zapalny nie jest w normie niestety.

Vsti na czym polega taki pomiar ?
Dziewczyny rodzic, rodzic, bo ta 13-stka mi sie nie podoba
ja to chyba musze poprosic gina o usg spojenia bo tak mnie boli co jakis czas, szczegolnie jak leze i probuje sie obkrecic z boku na bok ;/ straszny bol.
zmierzą ci miednicę takim czymś co wygląda jak nie z tej epoki...
Kasiek a prywatnie nie chcesz usg zrobić ?

Sądziłam, że taki odczyn jest normalny skoro tam się wszystko rozchodzi, wydawało mi się to logiczne.

Penny mnie oceniał spojenie chirurg, więc chyba wie co mówi hehe, pytał się która to ciąża, i kiedy będę u lekarki.

Ile razy jest robione USG. Ja pierwszy raz miałam dopochwowe ze stwierdzeniem ciąży w 6 tc, a jutro mam wizytę u mojej gin i tak się zastanawiam czy znów będę miała robione USG, to będzie 9tc. Bardzo bym chciała zobaczyć jak rozwija się moje maleństwo. Jak to było u was???
witajcie, mam takie pytanie kiedy zaczelyscie miec mdlosci? bardzo jestem tego ciekawa, jestem na poczatku 5 tygodnia i zastanawiam sie kiedy sie zacznie :)
jutro mam wizytę u mojej gin i tak się zastanawiam czy znów będę miała robione USG, to będzie 9tc. Bardzo bym chciała zobaczyć jak rozwija się moje maleństwo. Jak to było u was???
witajcie, mam takie pytanie kiedy zaczelyscie miec mdlosci? bardzo jestem tego ciekawa, jestem na poczatku 5 tygodnia i zastanawiam sie kiedy sie zacznie :)
I mam też do was pytanie. Ile razy jest robione USG.
mam takie pytanie kiedy zaczelyscie miec mdlosci?

penny no to ródź a ja jak suwaczek każe urodzę tydzień po tobie :).
może być ?Masakrycznie mnie kluje na dole, az lzy mam w oczach :/

penny super to ja wtedy sobie urodzę 23go na dzień ojca ale by było radości :)
żeby to takie proste było, kurka nie ma tak lekko 

Ogladam porodowke na TLC.