Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
penny coś mi się wydaje, że tą stópkę wycałujesz szybciej niż suwaczek pokazuje:)
No to ladnie Malutka wazy :)
penny ale super wieści mnie też coś się wydaje, że niedługo będziesz całować już te stópki
Penny przez ten stan zapalny nie jest w normie niestety.
Vsti na czym polega taki pomiar ?
Dziewczyny rodzic, rodzic, bo ta 13-stka mi sie nie podoba
ja to chyba musze poprosic gina o usg spojenia bo tak mnie boli co jakis czas, szczegolnie jak leze i probuje sie obkrecic z boku na bok ;/ straszny bol.
zmierzą ci miednicę takim czymś co wygląda jak nie z tej epoki...
Sądziłam, że taki odczyn jest normalny skoro tam się wszystko rozchodzi, wydawało mi się to logiczne.
Penny mnie oceniał spojenie chirurg, więc chyba wie co mówi hehe, pytał się która to ciąża, i kiedy będę u lekarki.
Ile razy jest robione USG. Ja pierwszy raz miałam dopochwowe ze stwierdzeniem ciąży w 6 tc, a jutro mam wizytę u mojej gin i tak się zastanawiam czy znów będę miała robione USG, to będzie 9tc. Bardzo bym chciała zobaczyć jak rozwija się moje maleństwo. Jak to było u was???
witajcie, mam takie pytanie kiedy zaczelyscie miec mdlosci? bardzo jestem tego ciekawa, jestem na poczatku 5 tygodnia i zastanawiam sie kiedy sie zacznie :)
jutro mam wizytę u mojej gin i tak się zastanawiam czy znów będę miała robione USG, to będzie 9tc. Bardzo bym chciała zobaczyć jak rozwija się moje maleństwo. Jak to było u was???
witajcie, mam takie pytanie kiedy zaczelyscie miec mdlosci? bardzo jestem tego ciekawa, jestem na poczatku 5 tygodnia i zastanawiam sie kiedy sie zacznie :)
I mam też do was pytanie. Ile razy jest robione USG.
mam takie pytanie kiedy zaczelyscie miec mdlosci?
penny no to ródź a ja jak suwaczek każe urodzę tydzień po tobie :).
Masakrycznie mnie kluje na dole, az lzy mam w oczach :/
penny super to ja wtedy sobie urodzę 23go na dzień ojca ale by było radości :)
Ogladam porodowke na TLC.