Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.
.
[/url
Bo o 8 rano mamy transport umówiony
A ja bym najchętniej już spała 

A przy wkładaniu jej przyszło oberwanie chmury i W. był cały mokry -i odkąd zaczęło wtedy padać, pada do tej pory

oby szybko poszlo!!!

Ja mam dzisiaj wizytę o 9:15, będzie USG

Ale wredna pogoda, ulewa w nocy i teraz. Dzidzius za to ma energie i szaleje;-)

Na weekend maja byc juz upaly-podobno ,wiec tego

Ty nic nnie mow,jak wstalam to nie moglam uwierzyc ze to czerwiec eheheheheNa weekend maja byc juz upaly-podobno ,wiec tego
wczoraj mama mi zrobiła pedicure i dopiero wtedy zauwazylysmy jakie mam spuchnięte i sine stopy-jedna mi wymasowała i zrobiła sie bezowa, a druga jak u trupa

no slyszalam, troche sie boje bo bede leżec i kwiczeć spocona wczoraj mama mi zrobiła pedicure i dopiero wtedy zauwazylysmy jakie mam spuchnięte i sine stopy-jedna mi wymasowała i zrobiła sie bezowa, a druga jak u trupa
. Znowu ktoś remont robi
.
[/urlNiesty wiem o tym że to powszechne ... w pierwszej ciaży tak nie miałam a teraz koszmar :( wrrr czy choć końcówka mogła by być nieupierdliwa ?
Kobietki, brała któraś z Was Fenoterol? Wczoraj wieczorem zażyłam pierwszą dawkę i po godzinie mąż chciał karetkę wzywać. Łomotanie serca, przyspieszony puls, duszności na dodatek "trząchawka" całego ciała, drżenie rąk. Mąż biega spanikowany po mieszkaniu i pyta się: Ty masz zawał, czy atak padaczki???? Zadzwonił do mojej lekarki i dowiedział się, że to może być taki skutek uboczny, no ładnie się to zapowiada.... Nigdy w życiu nie dotknęły minie skutki uboczne przyjmowanego leku. Czy ten Fenek, to rzeczywiście taki szatan?słyszłam od kolezanek ktre brały, że to działa na poszątku, że toba trzęsie, ale w sumie dziwi mnie ze tak pożno jadą ci fenka

;
;
;
;Oooo....mam ogromną nadzieję, że to tak będzie tylko na początku brania, bo taki brak kontroli nad własnym ciałem jest przerażający.nawet nasz sliwson pisala ze szpitala ze dostala fenka i ją telepie, kurcze tak naprawde za 3 tygodnie pewnie bedziesz go odstawiac, masz rozwarcie czy cos?
Kakai....poki co szyjka jeszcze trochę trzymala, a jak już puściła, to może ten Fenek da nam trochę czasu.aa rozumiem, byle dotrwac do bezpiecznego terminu
mnie bolało spojenie ok 20 tyg, potem przeszlo i zaczął sie bol bioder,
biodra swoją drogą ehh i to od początku ciąży prawie 
w pierwszej ciaży tak nie miałam a teraz koszmar :( wrrr czy choć końcówka mogła by być nieupierdliwa ?

Nie boli mnie spojenie, biodra, miednica jak ostatnoi. Śmigam przy Zu i to mnie chyba ratuje. schylam się, biegam, podnoszę czasem
, kucam i tak w kółko, jak przy dwulatku. W ogóle mąż twierdzi, że jakaś porozciągana jestem
Moja pochwa jest bardzo szeroka. Normalnie tak nie mam. Podczas współżycia nic nie czuję
A zawsze były raczej podrażnienia i bolesność. Ciekawe jak by mi poszedł poród naturalny... jutro kardiolog zleci kolejny holter i będzie decyzja o cesarce.
). A rano skurcz łydki. Są co raz częściej. Aspargin jest bez recepty?