Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja mam dzisiaj wizytę o 9:15, będzie USG
Ale wredna pogoda, ulewa w nocy i teraz. Dzidzius za to ma energie i szaleje;-)
Ty nic nnie mow,jak wstalam to nie moglam uwierzyc ze to czerwiec eheheheheNa weekend maja byc juz upaly-podobno ,wiec tego
no slyszalam, troche sie boje bo bede leżec i kwiczeć spocona wczoraj mama mi zrobiła pedicure i dopiero wtedy zauwazylysmy jakie mam spuchnięte i sine stopy-jedna mi wymasowała i zrobiła sie bezowa, a druga jak u trupa
Niesty wiem o tym że to powszechne ... w pierwszej ciaży tak nie miałam a teraz koszmar :( wrrr czy choć końcówka mogła by być nieupierdliwa ?
słyszłam od kolezanek ktre brały, że to działa na poszątku, że toba trzęsie, ale w sumie dziwi mnie ze tak pożno jadą ci fenka Kobietki, brała któraś z Was Fenoterol? Wczoraj wieczorem zażyłam pierwszą dawkę i po godzinie mąż chciał karetkę wzywać. Łomotanie serca, przyspieszony puls, duszności na dodatek "trząchawka" całego ciała, drżenie rąk. Mąż biega spanikowany po mieszkaniu i pyta się: Ty masz zawał, czy atak padaczki???? Zadzwonił do mojej lekarki i dowiedział się, że to może być taki skutek uboczny, no ładnie się to zapowiada.... Nigdy w życiu nie dotknęły minie skutki uboczne przyjmowanego leku. Czy ten Fenek, to rzeczywiście taki szatan?
nawet nasz sliwson pisala ze szpitala ze dostala fenka i ją telepie, kurcze tak naprawde za 3 tygodnie pewnie bedziesz go odstawiac, masz rozwarcie czy cos? Oooo....mam ogromną nadzieję, że to tak będzie tylko na początku brania, bo taki brak kontroli nad własnym ciałem jest przerażający.
aa rozumiem, byle dotrwac do bezpiecznego terminu Kakai....poki co szyjka jeszcze trochę trzymala, a jak już puściła, to może ten Fenek da nam trochę czasu.
mnie bolało spojenie ok 20 tyg, potem przeszlo i zaczął sie bol bioder,
w pierwszej ciaży tak nie miałam a teraz koszmar :( wrrr czy choć końcówka mogła by być nieupierdliwa ?