Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
penny ja od początku ciąży rozwiodłam się z samochodem, wolałam nie ryzykować jazdy w tym stanie.
Dziewczyny czy sa jakies leki bez recepty ktore pomagaja na mdlosci?Jestem dopiero w 4tyg ale wiem ze lada chwila sie zacznie
Acha i jeszcze mi przez całą noc drętwiały dłonie aż po łokcie... O co kaman?
Fakt na wsiach bez samochodu to jak bez ręki czy nogi ehh
xkamilax - biorę pół godziny przed fenkiem isoptin, ale jakoś nie osłania mnie przed skutakmi ubocznymi. A telepanie Ci nie przeszło? Cały czas się pocieszam, że to minie.
persil sensitive w żelu :)
ooo nie wiedziałam, że persil ma wersje dla baby :) dzięki dziewczyny:)
--
penny..obys miala racje..przechodzilam przez to 2 razy i jakos nie chce mi sie wierzyc ze tym razem bedzie inaczej...obyyy..wiele bym dala zeby czuc sie lepiej..a jak narazie czekam,ze za tydz lub 2 max sie zacznie...wszelkie mozliwe objawy...ale skoro sie tak nastawiam to kto wie moze sie zdziwie...obyyyy..:)
witaj w klubie ja nie płacze, ale mam taki wnerw, że szok, nie radziłabym dziś nikomu z mojego otoczenia "nadepnięcia mi na odcisk"
--
ja nie płacze, ale mam taki wnerw, że szok, nie radziłabym dziś nikomu z mojego otoczenia "nadepnięcia mi na odcisk"
kasiek a w szpitalu nie robią u Was za opłatą?
Moj stanik z all (ten pierwszy, bo wczoraj drugi zamowilam) o dziwo fajny, sniezno bialy i nawet dobrze biust trzyma, z tym, ze ma fiszbiny... I chyba 15 zl kosztowal ;)--
mysle ze w szpitalu spedzimy jedna noc (jak nie 6 godzin)...nie spodziewam sie zadnych komplikacji i dluzszego pobytu
Patko ja tam wzięłam ze dwa pajacyki i trzy bodziaki, jeden kaftanik, do tego czapeczka i niedrapki, 10 pieluch tetrowych i jednorazówki. I to chyba tyle, musiałabym pogrzebać i sprawdzić ;)
ja miałam napisane na stronie szpitala, że 3-4 komplety