Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.Ja pacjentkom nie mówie o martwych porodach. Ale wy moimi pacjentkami nie jesteście....
Madzia skończmy ten temat...Bo zaraz wyjdzie, że jeszcze biję te pacjentki....
Tylko pytam, jakie pacjentki, bo w opisie na profilu kolezanki pisze, ze szuka pracy. Poza tym samo posiadanie dyplomu nie jest dla mnie wystarczajace, aby nas pouczac...
Ja mam wizyte i usg dopiero 26 czerwca to jeszcze musze sie naczekac,jakos wytrzymam hehe
Mi moj lekarz pierwszy raz puscil bicie serduszka jakos 4 tyg temu. Jak lezalam w szpitalu to w 13 tyg juz slyszalam, piekne uczucie
Ciagle piszecie o tym KTG a ja ani razu jeszcze w tej ciazy nie mialam robionego,to sie po 30 tyg jakos robi rutynowo czy jak??? w ciazy z Emilka dopiero przy porodzie mi podlaczyli....--
ja bede meic 1-szy raz w poniedzialek, czyli w 35 tc, mysle ze to zalezy od lekarza
a jak Janek zacznie się ruszać to w ogóle zobaczysz, jaki to miód dla uszu mamuski :) cudownie
Ciagle piszecie o tym KTG a ja ani razu jeszcze w tej ciazy nie mialam robionego,to sie po 30 tyg jakos robi rutynowo czy jak??? w ciazy z Emilka dopiero przy porodzie mi podlaczyli....
a jak Janek zacznie się ruszać to w ogóle zobaczysz, jaki to miód dla uszu mamuski :)
Hehe chociaz raz by mi zrobili to bym sobie posluchala
Ciagle piszecie o tym KTG a ja ani razu jeszcze w tej ciazy nie mialam robionego,to sie po 30 tyg jakos robi rutynowo czy jak??? w ciazy z Emilka dopiero przy porodzie mi podlaczyli....
moze w jakims szpitalu robia odpłatnie to idź, u nas w pobliskiej miejscowosci robia za 15zł
Cobraczek- ja mam w zaleceniach zjeść coś pomiędzy 21.30, a 22.00...