Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Własnie! JAk wygląda depilacja z wielkim brzucholem?
To właściwie można podciagnąć pod grę wstępną
NAjgorsze że teraz lato i trzeba ładnie wyglądac w stroju a nie że będę mi jakieś kłaki niedogolone wystawać
Kubusia mi szkoda bo mnie woła do zabawy a mi się czasami podnieść nie chce... Pewnie to czytacie i sobie myślicie ,że przesadzam...Otóż pewnie tak ale ja już przytyłam 21 kg i jest mi ciężko...
Kubi ma 2,5 i nie bardzo rozumie,że nie mogę wstać
normalnie do tych moich staruszkow nic nie dociera, tlumaczyc, ze maja nie fajczyc w domu..i tak swoje robia....cieplo jest to niech wylaza na dwor a nie mi smrodza pod nos a ja pozniej jak ide to w calym mieszkaniu
o matko - kuleczko !!!! współczuję - ja w ciąży jestem tak wrażliwa na zapach papierosów, że jak nawet ktoś koło mnie z papierosem na ulicy przechodzi lub wsiadł do autobusu i dopiero co skończył palić to mnie od razu na rzyganie bierze !!!! a już żeby mi ktoś w domu palił to sobie nie wyobrażam !!!!!!!!--
No niestety mieszkam razem z moimi rodzicami ;/ nie moga zrozumiec, ze ja nie znosze tego smrodu, i to nie tylko bedac w ciazy, bo o to zawsze klotnie byly..... na osobne mieszkanie nas niestety jeszcze nie stac :( wiec musze sie meczyc z nimi, ale do jasnej cholery mogliby uszanowac moje prosby...--
No niestety mieszkam razem z moimi rodzicami ;/ nie moga zrozumiec, ze ja nie znosze tego smrodu, i to nie tylko bedac w ciazy, bo o to zawsze klotnie byly..... na osobne mieszkanie nas niestety jeszcze nie stac :( wiec musze sie meczyc z nimi, ale do jasnej cholery mogliby uszanowac moje prosby...
a już żeby mi ktoś w domu palił to sobie nie wyobrażam !!!!!!!!
na poprzedniej stronie wrzucałam listę - dopisać cię tam czy dajemy tutaj jeszcze raz nową, z aktualną informacją
Sysia my do tej pory nie mamy imienia ;) Macie jeszcze duużo czasu :)
ile ja juz sie nagadalam.....widac nie pomaga ;/ tlumaczenie zawsze jest, ze przeciez okno jest otwarte...ale i tak smierdzi w calym mieszkaniu ;/
.normalnie do tych moich staruszkow nic nie dociera, tlumaczyc, ze maja nie fajczyc w domu..i tak swoje robia....cieplo jest to niech wylaza na dwor a nie mi smrodza pod nos a ja pozniej jak ide to w calym mieszkaniu wali ;/ grrr ;/
--
Ja wczoraj byłam na USG 4d, ogólnie rewelacja trwało 30 min, dzidzia została z każdej strony obmierzona pod kątem różnych wad i na szczęście jest wszystko ok Całe usg miało przyciśniętą rączkę do twarzy, tak jakby się tuliło , ziewało, pokazywało nam język, no i poznaliśmy płeć... jednak moje odczucia co do niej zupełnie się nie sprawdziły otóż oczekujemy drugiej córeczki byłam zaskoczona bo byłam pewna że chłopak, no cóż tak bywa najważniejsze że córcia jest zdrowa i wszystko jak na razie jest OK
Oooo od: kuleczka_69 _kasiek_
straciłam wszelką nadzieję, na zrozumienie i ich troskę w tej kwestii w momenci gdy miałam wycinanego guza z lewego płuca, i po operacji nie palili w domu tylko 2 dni...... jak sie lekarz dowiedział to prawie zemdlał.... a ja na to nie miałam żadnego wpływu - wtedy mieszkałam z nimi....
100kg czeresni?:P smacznego :)
A ja właśnie sie zastanawiałam - czy te akurat bardziej mi się nie podobają, takie właśnie bez materiału
bardzo pomysłowe to tak wogóle...