Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Gdyby człowiek miał kompletować wszystko ze sklepu, to chyba przeciętnego Polaka nie byłoby na to stać. Dzięki Bogu za allegro i znajomych, no i ciucholandy
.
[/url

pojechałam odebrać pierwszą furę mojej córeczki 
Taka jestem zadowolona 

, aż tak bogata nie jestem jak się okazało :D:D:D W temacie kasy na poważnie, to ja nie wiem... kupiłam parę rzeczy na targu, coś tam w biedrze i i dwie stówki poszło w diabły...

Ale wszystko jest ok , waży 900g 
Ulcia jakiej marki masz tą furę?

i ja ten wózeczek wybrałam dla swojej córci :) tylko fioletowy :)
- ale faktycznie oni mają kilka wariantów jednego koloru 
Ja dalej jestem na etapie wybierania, tez szukam wozia z duza gondolka zeby mi dziecko w zimie tez w niej pojezdzilo
- ma najwieksza gondolę wśród wózków, a chciałam zeby nasza sierpniowa Lalunia jeszcze zimę w gondoli przejeździła

Lecimy!

Ja tam nic nie piorę w wózku, założę jedynie wyprane prześcieradełko :)
Dziewczyny, umówiliśmy się do fryzjera na wtorek o 8 rano. Tak optymistycznie.
ja ma zwyklego v-travel za 1100zl i gondola taki wypas ze Dawid ma 7 miesiecy i nosimy ciuszki na rozmiar 86 (czyli na dziecko 12-18miesiecy) a w gondole sie nadal miesci
tez chcialam Jedo ale spacerowka mnie nie przekonala no i cena 500zl wyzsza

ja dzis depilowałam nogi, zauwazylam ze maly boi sie hałasów wlasnie depilatora, oskurzacza, miksera, strasznie mnie tłucze wtedy
niech sie przyzwyczaja:)Eeee, dam radę. Termin mam w końcu za tydzień, a nigdzie mi się nie śpieszy
No ale ja od wczoraj już żadnych leków na skurcze nie łykam i dlatego mam pietra, do tego chyba jakieś przeziębienie mnie łapie, drapie mnie w gardle, muszę sobie kupić ten syropek dla ciężarnych- wcześniej mi pomagał to i może teraz pomoże.

Mnie jak nic nie boli to się denerwuje co jest- tak się do tych moich wszystkich dolegliwości przyzwyczaiłam.