Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

A ja baaaardzo bym chciała urodzić przed terminem ze 2 tygodnie.... Ale mogę sobie chcieć...

penny bardzo klimatyczna ta kołyska i cały pokój! Tylko czy ona aby odpowiednio głęboka, żeby Maleństwo nie wypadło?
Chyba sama bym się tam zapakowała i tak bujała do..porodu!
dokładnie to samo powiedziałam M. że będę sie w niej bujać do porodu, ale z racji mojej wagi to nie wiem czy by się belki pode mną nie załamały, a jeśli nie one, to sznury 

brzucha wiec pewnie mnie rozerwie;-)

Z tym urządaniem to wyszło tak, że dopiero jak się wprowadziłam to zaczęliśmy oboje działać i jeszcze duuużo do zrobienia, co w sumie bardzo mnie cieszy. Ogromną radość i satysfakcję nam to daje ;)
i na bank posłuży jeszcze wielu pokoleniom ;) ale też ręczna robota jakby nie było ;)
Tylko to już na wątek szyciowy.

Kurde kiedy my to imię wymyślimy

Penny ale on wazy 2710 i wedlug usg juz jesy prawie 37 tyszien wszyatkimi wymiarami:-)

no własnie miałam pytać jak Wasze dziecko na imię dostanie ale widze, że Ty jeszcze sama nie wiesz

Hahaha, a już myślałam

idę pod prysznic zimny :)

teraz szczęśliwego i szybkiego rozwiązania i Zdrówka !!!

)
moja ulubiona część przed każdym wyjazdem .

zapisalo sie 9 skurczy, a najwyzszy na poziomie 55

Sprawdzała zapiski w systemie i mówi tu była wizyta (sypnęła datą) i mówiła pani, ze stara sie zajść w ciąże, czy od tej pory były jakieś porody (wizyta jakoś 2 lata temu) a ja jej na to, ze nie, jestem właśnie w 32 tygodniu ciąży - a ona oczy na wierzch patrzy na mnie i ... "oj to prawie nie widać".....
co prawda siedziałam i bluzeczkę we wzorki miałam, to trochę optycznie "chowa" no ale bez przesady 
I jestem szczęśliwa 
(już kiedys słyszłąam o takich cudach, ale nie wierzyłam) - zamówiłam 2 wina i szampana (wszystko wytrawne) i jutro mają przywieźć - na imprezę urodzinową (w weekend) bedzie jak znalazł
Ale jak to smakuje i co i jak powiem Wam dopiero jak spróbuję, bo nie chcę "reklamować" czegoś czego nie sprawdziłam - podobno normalny smak wina, a nie jakiś kompocik albo picollo 

. Potem jeszcze zaszalałam w ciucholandzie i mam drugą sukienkę
. Córeczce też kupiłam jeansową z welurowymi kwiatuszkami
. No i przyszła paczka z kombinezonikami, które zamówiłam na allegro za całe 28 zł (2 kombinezony zimowy i jesienny, 2 czapeczki zimowe, rękawiczki, butki i 3 pajace) i wszystko jak nowe
. Ależ mam dobry humor... A za godzinę zmykam na szkołę rodzenia.
[/url
A może nie zdążę 
Do mnie dziś też przyszła paczka z ciuszkami i jestem bardzo bardzo zadowolona. Już mam wszystko skompletowane i teraz już nie muszę sobie głowy zawracać czy nam czegoś nie zabraknie