Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
może masz coś nowego niebieskiego lub zielonego albo mieszanka tych barw, kiedyś robiłam testy na uczulenie i wyszło mi na kobalt i nikiel i różne rzeczy do jedzenia. Kobalt jest w składzie barwników do materiałów albo do farb
w prezencie - ale to inna inszość). Cąły czas główkuję, od czego to moze być, bo jutro tez musze powiedzieć coś dermatologowi ... z owoców jem tylko jabłka - nie w ilosci hurtowej, tylko jedno dziennei - jem je od poczatku ciaży, wiec nie wprowadziłam nowości... Czy jabłka sa uczulające? Bo jakoś nie zastanawiałam się do tej pory nad tym....
Czy jabłka sa uczulające?

Chyba że jakieś cholerstwo pryskane
To jest jakaś opcja...
, mamy znajomego który ma sad i właśnie sprzedaje jabłka, one są pryskane parę razy przed zbiorami 
narazie ma byc chlopak wedlug usg 4D na 60 % ;)

Choc na DVD z badania widac rzeczywiscie wystajace narzady plciowe ;) no nic, zobaczymy.
Mam nadzieje, ze mi powiedzia jaka plec. Ostatnio w innym londynskim szpitalu, mojej kolezance z pracy nie chcieli powiedziec.
i wtedy już sobie poszalejesz
Choc na DVD z badania widac rzeczywiscie wystajace narzady plciowe ;)

Oj chyba masz racje i ciesze się strasznie, a zarazem boje :) ale to chyba normalne
sysiajaw Dziękuje!
, no dobra czas zmykać, kolorowych i spokojnych snów wam życzę

Macie racje, chyba sie wstrzymam z tym zakupowym szalenstwem ;) nie ukrywam, ze mi sie spodobalo ;)
Ja na ostatnim usg tez dowiedziałam się, że "prawdopodobnie" będzie chłopiec. Oczywiście nie moglam sie oprzeć zakupowi paru ciuszków. Tak wiec teraz (23 czerwca) na usg ciekawa jestem, czy nadal ginek potiwerdzi u mnie chłopczyka, czy mnie zaskoczy że jednak będzie dziewczynka... Moja intuicja od początku też podpowiada mi, że mam w brzuszku małego mężczyznę
Moja intuicja od początku też podpowiada mi, że mam w brzuszku małego mężczyznę

to dopytywałam się położnych czy jeszcze dziś urodzę, bo mi się data podobała.. Matka Wariatka!
--to dobrze że sam poród cię nie stresował tylko myślałaś o dacie
ja to jak rodziłam myślałam tylko o tym czy będą nacinać czy nie i co mnie jeszcze czeka w trakcie porodu, dobrze że poszło szybko babki nie zdążyły ani naciąć ani nie miałam żadnej oxy, choć już gin mnie straszył że jak do czwartku nie urodzę to mam się zgłosić na test oxy, dobrze że akurat w czwartek urodziłam

No cóż będe piękna inaczej 

Wczoraj byłam na ostanim babskim wieczorze :) w kinie na filmie " Jak urodzić i nie dac się zwriować " :) polecam dawno sie tak nie ubawiłam :)
Zazdroszczę Wam tych dat, tzn świadomości, że TO się wtedy wydarzy ;-)
zdziwiony był jak zaprotestowałam..... chłopy

Moja pulchna twarz wyglada teraz jeszcze pelniej.

To się pochwalę jeśli już o rocznicach mowa, my 2-gą rocznicę ślubu mamy dziś ;-) <3

mogę Ci odstąpić 10.07 :D Mi się podoba najbardziej 07.07 :)
także nigdy tego nie zapomnimy
;
;
;
;Ul_cia według mnie nie jest to film dla nastolatki absolutnie ...
ale jak w sobotę spróbuję to dopiero się wypowiem 

;
;
;
;