Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Właśnie, Penny wyłaź z tej rzeki już i się odmelduj, bo jeszcze pomyślimy że rodzisz.
Oj tam, oj tam, ale sie nie odmeldowala, a mozliwe ze weszla z telefonu na skurczu, wiec nie miala juz sily nic napisac.
To trzymam kciuki.. I ja tez mam dzis taki dzien, ze bez kija nie podchodz. Ja zaraz zbieram się do fryzjera, i mam nadzieję że będę bardziej zadowolona z efektu niż YPolly, bo humor i tak mam do bani...Mam ochotę wszystkich "pozabijać i pokrajać"...
[/quote]
O takie podejście mi się podoba wezmę je ze sobą jak sama będę szła na wizytę , tylko podejście!!!!skurcze,rozwarcie- nie dziekuję
A czujesz że coś Niunia tak kombinuje z wyjściem czy jest jak było ? dalej nie odczuwasz tak upałów?
Treść doklejona: 19.06.12 15:22
[quote=PolusiowaMama]edzia503 normalne z tymi cycochami, wiele z nas tak ma.. Piersi nie są jakoś fantastyczne piękne (przez te białe cosie), ale ważne że się przygotowują do nowej roli!
Penny mi to szczerze powiedziawszy obojetne, dobrze sie czuje to moge jeszcze posmigac :D A sok przez calkowity przypadek wpadl mi w rece :D
A jak reszta kobietek z czołówki?
Dziewczyny, a wyskoczyły Wam jakieś naczyniaki ?
Na co ja pokazuje terenowe srebrne volvo stojące nieopodal, ona patrzy na moja samochód, swojego małego, granatowego seacika, znów na moj samochód, na mnie i mowi: pomyliła pani te dwa samochody?
W ogóle coś od kilku dni mam takie dziwne przeczucie, że to już niebawem. Takie uczucie mnie czasem nachodzi, że to w każdej chwili się stanie !