Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Łożysko typ 2/3kakai na pewno proctohemoral można stosować w 3 trymestrze
Trzymam kciuki aby wsio było ok ! 
No i już mieszkanko powolutku urządzone, mało zostało do rozpakowania -już nie mogę się doczekać, aż odkurzę i umyję podłogi i będzie czysto
No i frecia mi też w klatce siedzi cały czas, tylko na ręce ją bierzemy, nie puszczamy bo za dużą frajdę by miała rozpakowując za nas graty
Ja się od jakiegoś czasu nie widzę tam na dole i nie golę się sama. Mężu to robi, ale ostatnio nie miał czasu i ochoty i poszłam zarośnięta... nie takie rzeczy pewnie moja gin widziała
--
Ide jutro do szpitala... rozwarcie 2 cm, skurcze ok. 60 regularne... Plus do tego wysokie cisnienie, jakies zlogi wapniowe na lozysku. Mala obrocona twarzyczka i waga 2610g. Gin. nie daje nam wiecej niz tydzien... :/

Upału ciąg dalszy, temu kto wymyślił rolety - pomnik

To moga byc skurcze przepowiadajace dopiero...Skoro wszystko ucichlo to nie ma sensu jechac na IP bo powiedza Ci to samo....

Jestem juz spokojna bo w lipcu roznie by to moglo byc.Moj tato opowiadal jak wujka mojego siostrzenica jechala do swoich dziadkow w 8 miesiacu ciazy i w trakcie drogi rodzic zaczela
Ledwo zdazyli na porodowke,co prawda to byl jej trzeci porod,ale nie spodziewala sie ze tak wczesnie urodzi.Ja czuje sie juz lepiej wiedzac ze zaraz wszystko bedzie gotowe bo to nigdy nie wiadomo co moze czlowiek spotkac hehe
. 
[/url
W nocy mam być 2o stopni...Rano złapał mnie mega skurcz, trwał chyba z 3 minuty i puścił
Takie skurcze to gdzieś mam 

ale śniło mi się, że mi wody odeszły- wyleciał ze mnie woreczek foliowy z wodą, pamiętam że wtedy wchodziłam po schodach a przed bramą stała żółta ciężarówka :)
sen był taki realny że przez chwile musiałam się zastanowić czy nie była to jawa.

ale śniło mi się, że mi wody odeszły- wyleciał ze mnie woreczek foliowy z wodą, pamiętam że wtedy wchodziłam po schodach a przed bramą stała żółta ciężarówka :)sen był taki realny że przez chwile musiałam się zastanowić czy nie była to jawa.

Najlepiej zadzwoń do lekarza, będziesz wiedzieć- ja wszytkie leki biorę za jej zgodą
wiecie co zakisiłam tydzien temu ogóry, boze jakie pyszne mi wyszły

taaa bo siedzis w tych górach i pluskasz sie w rzekach zazdraszczam

penny dokładnie tak samo przeczytałam, więc jak zobaczyłam co ty napisałaś to myślałam że się sama posikam przed monitorem

Tak patrze na Wasze suwaczki i wlasnie zdalam sobie sprawe ze zaniedlugo juz zmienicie topik. Przykro tak jakos....troche tu z Wami wkoncu bylam bez Was bedzie pusto :)

Ja też z Wami bardzo związałam i ciężko mi się przenieść, no ale taka kolej rzeczy, niedługo się spotkamy po drugiej stronie mocy na rozpakowanych mamusiach
--
no i witam wsrod tych, ktorych dzieci swiat przywitac chca "z twarza"

kochana w UD tymbardziej, to musi byc szpital z 3 stopniem referencyjnosci