Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
kakai na pewno proctohemoral można stosować w 3 trymestrze
Ja się od jakiegoś czasu nie widzę tam na dole i nie golę się sama. Mężu to robi, ale ostatnio nie miał czasu i ochoty i poszłam zarośnięta... nie takie rzeczy pewnie moja gin widziała
--
Ide jutro do szpitala... rozwarcie 2 cm, skurcze ok. 60 regularne... Plus do tego wysokie cisnienie, jakies zlogi wapniowe na lozysku. Mala obrocona twarzyczka i waga 2610g. Gin. nie daje nam wiecej niz tydzien... :/
Upału ciąg dalszy, temu kto wymyślił rolety - pomnik
ale śniło mi się, że mi wody odeszły- wyleciał ze mnie woreczek foliowy z wodą, pamiętam że wtedy wchodziłam po schodach a przed bramą stała żółta ciężarówka :)
sen był taki realny że przez chwile musiałam się zastanowić czy nie była to jawa.
ale śniło mi się, że mi wody odeszły- wyleciał ze mnie woreczek foliowy z wodą, pamiętam że wtedy wchodziłam po schodach a przed bramą stała żółta ciężarówka :)sen był taki realny że przez chwile musiałam się zastanowić czy nie była to jawa.
Najlepiej zadzwoń do lekarza, będziesz wiedzieć- ja wszytkie leki biorę za jej zgodą
wiecie co zakisiłam tydzien temu ogóry, boze jakie pyszne mi wyszły
taaa bo siedzis w tych górach i pluskasz sie w rzekach zazdraszczam
penny dokładnie tak samo przeczytałam, więc jak zobaczyłam co ty napisałaś to myślałam że się sama posikam przed monitorem
Tak patrze na Wasze suwaczki i wlasnie zdalam sobie sprawe ze zaniedlugo juz zmienicie topik. Przykro tak jakos....troche tu z Wami wkoncu bylam bez Was bedzie pusto :)
Ja też z Wami bardzo związałam i ciężko mi się przenieść, no ale taka kolej rzeczy, niedługo się spotkamy po drugiej stronie mocy na rozpakowanych mamusiach
--
kochana w UD tymbardziej, to musi byc szpital z 3 stopniem referencyjnosci