Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai..I love Pepco :-) Na szczęścnie (bądź nie ;-) mamy bliziutko domu, więc czesto w nim bywałam i sporo ciuszków dla Małego upolowałam. U mnie dwie torby spakowane :-) Jedna na patologię druga na poród.
Kakai a co spakowałaś dla maluszka? Chciałabym kupić coś do szpitala nowego, a nie mogę się zdecydować, czy pajace, czy kaftanik ze śiochami, a może body ze śpiochami? 3 zestawy wystarczą?
A ja nie mogę patrzeć na moje okna. Maż się od kilku dni do nich zabiera i w koncu ja je umyje tak mnie to wkurza strasznie.....
I tak się zastanawiam czy bodziaki pod pajace wziąć z krótkim, czy długim rękawem?
No dobra, a na wyjście to co zakładacie? Bo ja oszalałam i pojęcia nie mam co zapakować...Niby lipiec, to gorąc i skwar... Ale żeby nie za zimno z drugiej strony, pomocy!
Kakai a Ty będziesz syna jeszcze w coś owijać typu kocyk, rożek ? jakby mi dziś przyszło rodzić, to bym tylko Małą w bodziaki ubrała, może rampersika i chyba w cieniutki kocyk tylko zawinęła ;) No w sumie wszystko od pogody zależy
Kakai a co spakowałaś dla maluszka? Chciałabym kupić coś do szpitala nowego, a nie mogę się zdecydować, czy pajace, czy kaftanik ze śiochami, a może body ze śpiochami? 3 zestawy wystarczą?
Dziewczyny a takiego noworodka przy wyjsciu ze szpitala mozna od razu wsadzic w fotelik samochodowy,czy inaczej je przewiesc?
hehh dopiero doczytalam ze pyta;as kakai ,a nie wszytskich :D
Tak się zapędziłam w tym myśleniu, żeby zbyt dużo małych nie kupować, że nie mam ich prawie wcale .