Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Spoko, każda rada w cenie. Muszę się za kilka tygodni wybrać do tego szpitala i dowiedzieć, czy trzeba jakieś ciuszki czy nie. No i zobaczymy jak w sierpniu będzie i co na wyjście. Tak czy siak muszę dokupić jakieś śpioszki, bo właśnie sprawdziłam, że mam aż 1 parę na 56. Tak się zapędziłam w tym myśleniu, żeby zbyt dużo małych nie kupować, że nie mam ich prawie wcale .
kuleczko to faktycznie nieodpowiedzialnie zrobili
Może jednak kupię na wszelki wypadek jakieś rampersiki...
Bo ja to bym chciała mieć to wszystko JUŻ a nie za kilka dni
ja Ci się nie dziwię że byś już chciała mieć wszystko w końcu już jesteś w bezpiecznym okresie i w każdej chwili teoretycznie brzdąc będzie z wami
ja urodziłam w 38tc córcie
od dwóch dni mam ciągle zatkany nos
dododotka nie stresuj się tylko organizuj, to na pewno ze wszystkim zdążysz Twój suwaczek się pyta, czy masz walizkę do szpitala spakowaną
Ja już też bym chciała mieć ciążę donoszoną, ciężko znoszę upały a w dodatku od dwóch dni mam ciągle zatkany nos
nie wiem czy mała po prostu mi gdzieś tam czegoś nie uciska ale ogólnie ciężko mi się oddycha nawet dzisiaj gdzie u mnie pada i jest 16st na zewnątrz
Następną ciążę będę kończyć wczesną wiosną..
Wrocilam z pobierania krwi i sie topie....upal masakryczny, duchota i juz mam na dzis wszystkiego dosyc
Skurcze nadal regularne, silne, tym razem tę dolną kreskę miałam na poziomie 80, a skurcze ponad skalę. I g... z tego wynika. Kolejne ktg i kolejna wizyta za tydzień, mam dość upału i chyba dość wszystkiego...
, także może u Ciebie być podobnie dzisiaj nic a jutro porodówka
wcale sie nie dziwie, ma sie ta nadzieje, że już może a tu nic moze to głupio zabrzmi ale ja juz lapie doły, a jesczze mam ponad miesiąc to tp
Jeny ja chyba naprawde mam rodzic a nic nie czuje
holter ząłożony, przemiły pan kardiolog sprawdzi na piąek,a to sporo pracy! Chocdzę do niego pzoa pacjentami, w zasadzie jak prywatnie, ale kasy nie chce – powiedział, zę nagrodą będzie urodzenie zdrowego malucha. Jednak szok kulturowy ;) jest szansa, że potas mi ureguluje pracę serca i będę mogła rodzić naturalnie :) Cieze sie i nie ciesze – mam mieszane uczucia. Byleśmy obie wyszły cało z tego porodu. A u gin ok – GBS pobrany. Szyjka długa, zamknięta. Na niedzielne skurcze stwierdziłą, żę za wczęśnie.. dziwne, przecież to dobry czas na przepowiadające. Zresztą powiedziała, ze najważniejszy jest wpływ na szyjkę, a tego brak, więc jest dobrze.