Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny macie jakis sprawdzony plyn do higieny intymenj, poza lactacydem? co aptecznego?? znacie PLIVAfem?

Pregnancy ☺☺The Smiles Factory LtdCategory: EducationJa używam na iPhone. Bardzo fajna.

powodzenia Wam kochane mamuśki
Vsti ODEZWIJ SIĘ! bo mnie skręca, no i dziewczyny z pierwszej piątki- DO ROBOTY

poluś ja miałam 3 dawki zzo ale koniec też czułam
- takie oczy zrobili i poinformowali go że za free( fakt, że na parkingi pod szpitalem wydał tyle co by go znieczulenie kosztowało)
Też chcę seksiku, ale się boję przez tego GBS, bo dopiero skończyłam te antybiotyki i nie chcę, żeby wróciło... Jest możliwe, że na małża to przeszło i mi się znów wyhoduje? Chyba zaczekam na opinię lekarza...
no ja z moim w nocy akcje miałam a o 6 rano pierwsze skurcze:)
wcześniej 'wywoływanie' nie działało, ale jak przyszło co do czego to po sexie właśnie..
tak jak u Wielgosz:)

twojk klocuszek ma prawiet takie same wymiary jak moj z poniedzialku
ciekawe ile moja mała już ma, 3 tyg. temu miała 1100g ale czuje, że przez ten czas sporo podrosła:)

Jutro juz maja byc opady i burze to sie troche ochlodzi,bardzo zle znosze upaly
Ciekawe co u Vsti???....
Penny, wiesz cos moze??

A jak to jest z terminami? skoro dzidziuś wyprzedza wymiarami termin OM oznacza to, że urodzi się wcześniej?

Musiałam mu dać formułę,

Mały sobie śpi z raczką przy buzi i mruczy jak kotek.Musiałam mu dać formułę, bo spadł mu cukier przez to ze mam jeszcze za mało mleka, a przy jego wadze urodzeniowej musi jeść więcej.... Mam nadzieję że jutro się laktacja rozkręci...A ja jestem fl

Szcesciaro Ty

Telefon milczy jak zaklęty, też mnie skręca z ciekawości ;)

Trochę zajeżdżam angielskim, sorki.