Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
.
[/urlPoukladasz sobie i bedzie czekac

[/url
. Teraz będę miała trójeczkę. Kalusia - koteczka ostatnio polizała brzuszek i położyła się koło niego, myślę, że z Malutką będą trzymać sztamę
.
[/urlCobraczku, czy ja się mylę, czy po raz pierwszy zdradziłaś nam, imię Malucha ?

Taaak bedzie Karolek

Ja kocham moje kotki, to takie moje dzieciaczki . Teraz będę miała trójeczkę. Kalusia - koteczka ostatnio polizała brzuszek i położyła się koło niego, myślę, że z Malutką będą trzymać sztamę .Pewnie będę miała usg, bo lekarka zawsze szybciutko mierzy malutką. Ciekawa jestem, co tam się dzieje...
ostatnio byłam bardzo zalatana i nie miałam czasu nawet zajrzeć na forum, a tu takie super wiadomości i relacje na żywo

niewiadomo jak mala bedzie reagowac na siersc.
. No a ubranka tak jak pisałam, jeszcze nie są wyprane.
[/urlco do wody Cobraczku to ja też ostatnio piję jak smok - sama się dziwię ile mogę wypić ;) a potem latam do łazienki ;) na szczęście w nocy tylko raz :P

Ja już zapomniałam co to jest lato,bo u mnie takiej pory roku niestety nie ma
A jak w zeszłym roku byłam w Polsce to jak na złośc natrafiłam na deszcze, że nawet na spacer nie dało się wyjść bez kurtki i parasola
a ja jestem z tych nie znoszacych kotow. Nie moglabym miec takiego osobnika w domu ale krzywdy na pewno nie zrobilabym zadnemu kotu mimo ze moja niechec do nich jest bardzo silna. Kocham za to wszystkie inne zwierzeta zwlaszcza psy i....chomiki:)))

sterylnie czyste wcale nie jest lepsze.

lista skraca się w zastraszającym tempie
Vsti, Wielgosz Gratuluję!!!