Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
w moim pokoju jest pajak

miałam poważną operację 3 lata temu stąd bez cesarki się nie obejdzie

Mam wskazanie neurologiczne miałam poważną operację 3 lata temu stąd bez cesarki się nie obejdzie
No to nieciekawie ;/ mi wczoraj lekarz powiedzial, ze jezeli brzuszek bedzie o 4 cm p rzewyzszal rozmiar glowki to tez cesarka;/ bo on nie chce ryzykowac zaklinowaniem sie dziecka barkami.

..w UK uzywaja do okreslenia tego pojecia fifths palpable...i Lilka jest na poziomie 4/5 co oznacza mniej wiecej tyle, ze biorac pod uwage, ze rozmiar glowki noworodka jest mniej wiecej rozmiaru ludzkiej dloni...to szerkosc czterech z pieciu palcow sa wyczuwalne nad moja koscia (kosciami?) miednicy...polozna nadal twierdzi, ze raczej przywitamy malenstwo przed wyznaczonym terminem...ale tez nie obiecuje bo stwierdzila, ze i tak wszystko zalezy do dzieciaczka, a one potrafia byc przekorne...i w nosie maja to co my przypuszczamy :) tlumaczyla tez, ze ten dobijajacy mnie bol krzyza jest spowodowany wlasnie obnizaniem sie mlodej...i ze mam krecic biodrami siedzac na pilce..powinno pomoc malej w obnizaniu a mnie przyniesc ulge w bolu...polozeniem potylicowo-tylnim mam sie w ogole nie przejmowoac bo przy drugiej ciazy jest o wiele wiecej miejsca i wszystko bedzie dobrze...

, brakuje mi tchu, tak samo jakieś górki masakra, nie wiem jak wejdę do mamy na 3-piętro chyba na 2 razy heh
.
.
. Może warto by jej w końcu imię wymyśleć
.
[/url
U nas w końcu leje, hurraaaaa ;)
Ale przed porodem chyba dostaniesz jakieś leki prawda ?
na przykład nad San ;) generalnie jest zakochany w naszej suczce 

a nasze dzieci mądre są przecież 
tzn bolałao mnie podbrzusze, czuję się napuchnieta i zdrzemnęłam się w dzień - co mi się nie zdarza
Ale już lepiej, szykuję grilla na jutro - większa impreza - i ciekawe jaka pogoda jutro będzie..
Małżonek właśnie obija tłuczkiem mięsko, szarlotkę z fruktozą zamiast cukru zaraz będe robić mnaim mniam i już chyba na nic więcej mi siły nie starczy 
Dziewczyny- po jakim czasie od włączenia się syndromu "wicia gniazda" młodzież przyszła na świat?

Chyba zaczął mi się taki syndrom włączać

mi się włączył za to syndrom jedzenia dziś pierwszy raz w ciąży miałam ciśnienie na wędzonego łososia, a tak przez cale 9mc nie jadłam żadnej ryby

tyle komplementów od tylu różnych ludzi to jeszcze w życiu nie słyszałam 
w ogóle dziś jakoś mam tyle energii i prawie nic mnie nie boli, że chyba jutro będę padać na pysk

poluś z której ty dzielnicy jesteś, bo totalnie nie wiem czemu cały czas mi się wydaje że jesteś z natolina, ale czemu to nie mam pojęcia :)

Jakby nie to to wcale bym smaka pewnie nie miała

Znów wieczorem miałam bardzo silny skurcz, ale w ogóle już się nimi nie podniecam, bo nie ma czym
Kawa wypita, coś bym w domu porobiłam, ale nie chcę M. Pies też ma mnie gdzieś, leży z cycami w górze i nawet na mnie nie spojrzy 

penny a masz w domu dużą piłkę? Spróbuj ćwiczy c na niej. Siedź sobie, kręc się na boki i w przód i w tył. To pomoże Małej wstawić się w kanał i może przyspieszy...

Haj dziewczeta, dajcie dzieciom luz- ja wyszlam w 42 tygodniu i to na niedziele poczekalam sobie:-)
a wczoraj to po prostu musiałam pojechać i się pozakupować, bo bym chyba osiwiała, a przecież nie mogę do porodu pójść z siwymi włosami