Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Toż dałam a wczoraj to po prostu musiałam pojechać i się pozakupować, bo bym chyba osiwiała, a przecież nie mogę do porodu pójść z siwymi włosami Od rana znowu słońce u nas, na szczęście bez upału
Kakai na niedzielę ?
bo ja niestety piątkowa
penny zawsze możesz porobić sobie przysiady na pełnych stopach.
moja Dzidzia jeśli się wstrzeli w termin to nie dość, że będzie niedzielna to jeszcze 11 listopada bo ja niestety piątkowa
Widzę, że mamy podobny termin Ja mam na 17 listopada wg OM, ale pewnie bede miala cc wiec synek przyjdzie na świat około 05 listopada. A ten 11.11.2012 tez mi sie podoba
A ja dzisiaj juz po wizycie. Marcelek wazy prawie 300 g, potwierdzony został chłopczyk na 100% (widziałam jego sprzęt haha). Wszystkie badania mam idealne i oby tak dalej. A za 3 tygodnie mam zrobic badanie na glukozę.
ale mimo wszystko i tak mam silne przeczucie, że to będzie Synuś
a będzie synuś czy córka? U mnie niestety sie nie sprawdzilo :P
mnie kilka lat temu stara wróżka wywróżyła, że będę mieć 2 synów więc zobaczymy co wyjdzie z tych jej przepowiedni chciałabym chyba bardziej na początek córeczkę, ale że często trafia mi się na przekór, więc tym bardziej pewnie będzie chłopczyk tez miałam i się sprawdziło
Pochwale sie, ze Nadia po badaniach-zdrowusia :) Jak nic sie nie zmieni jutro nas wypuszcza :)