Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a czemu będziesz miała cc? No ja chciałabym się wstrzelić w ten 11.11 ale pewnie będzie ciężko - bo albo się zdecyduje wcześniej Dzidzia albo później
Pochwale sie, ze Nadia po badaniach-zdrowusia :) Jak nic sie nie zmieni jutro nas wypuszcza :) Maly ssak z niej, ciagnie, jak szalona, a ja odczuwam bolesnie skutki ;)
Witam :) jestem w 4 tygodniu ciąży a moja przygoda na tym portalu się dopiero zaczyna :)
Ja jeszcze nie rodzę, ale kłucia w szyjce są, byle do poniedziałku :D potem się okaże, może mnie wypuszczą pomimo 3 -stopnia dojrzałości łożyska i pomimo że niby ponad tydzień od terminu na karcie ciąży minął :P ja ciągle trzymam się terminu jutrzejszego :P
Cobraczek - właśnie nie...jeździmy co 2 dni sprawdzać poziom bilirubiny, bo wg.lekarzy na lampy ma za niski poziom...a ma (dla mnie) aż 15,2! Dlatego też panikuję
cobraczku jakieś zamieszanie numerowe jest w pierwszej 5 i sayuri nie pogrubiona
Codzień mi się śni, od 2 czy 3 dni, że Leo leży koło mnie, że ładnie ssie.. porodu nie pamiętam, ale ten sen taki rzeczywisty..
Widze,zadna jescze nie steka na porodowce...
Ja chcę postękać bardzooo Ja już też nie wiem co z tym terminem, bo mój lekarz liczy przeterminowanie od terminu wg usg, czyli tego z wczoraj, a nie z om czyli tego na 1 lipca, bądź tu mądrą... Bardzo mi od wczoraj drętwieje lewa noga
Czekam z utesknieniem na wizyte :) Badania mamy b. dobre, mam nadzieje, ze pediatra pozwoli nam dzis wyjsc :)
Wczoraj już miałam wrażenie, że się dziać zaczyna
Bardzo mi od wczoraj drętwieje lewa noga
mam zwiekszony magnez na 3x i doraźnie nospę
Chyba jestem w mniejszości bo mi glukoza do picia ta przed badaniem smakuje
Asiu a czym różni się "stawianie" od "twardnienia"? Myślałam, że to to samo.