Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A ja mam doła.. wczoraj super dzień, a dziś wydaje mi się, że nigdy nie urodzę.. Jak pomyślę, że mam iść znowu na ktg i to badanie szyjki, to mi po prostu chce się wyć do księżyca, bo i tak wiem, że się niczego nowego pewnie nie dowiem. Przepraszam, że marudzę tu, ale już nei chciałam marudzić M. bo taki biedny niewyspany przeze mnie i już nie chciałam go dobijać swoim humorem przed wyjściem do pracy. Normalnie mam łzy w oczach Osoraya może już tuli swój skarb, bo od soboty jej nie było na forum.
--
poluś a czy wy ten kredyt zalokowaliście na skoroszach?
penny a czym on się sugerował że termin wg usg, wielkością dziecka?
patrząc na zdjęcia jakie nam penny zaserwowała to powinna w ogóle urodzić w domu, albo nad strumykiem :) pozostaje jednak tylko ufać lekarzowi, że wie co robi.
penny a masz tam jakiś symbol wydrukowany?
kurde nie ma położnej wiadomo że wszystko pewnie kwestia kasy,no i pytanie czy nie macie za daleko do szpitala jakby co
to może załatwić ci położną z warszawy choć to muszą być chyba dwie. zapłacisz za bilet i wczasy w waszym cudnym domku i tyle :)
penny: Czyli wszystkie macie terminy z OM ?
Tak.
no i zasnelam przed 6 rano,
ale obrączka nie schodzi z palca....
Ulcia staraj sie wszystkimi możliwymi sposobami ją zdjąć
masło, mydło nie wiem co jeszcze
a bezsenne noce w końcówce ciąży to sprytna zagrywka ze strony matki natury coby się kobiety przyzwyczaiły do nocnych pobudek po porodzie
Kasiek, ale nam fajnie, jak tu do nas zagladasz i dzielisz sie swoimi doświadczeniami - wogóle, to mi tak smutno, jak już któraś z nas sie rozpakuje i znika z naszego wątku.. wiem, wiem... taka kolej rzeczy....
ja tam chyba poczekam na was aż się rozpakujecie....tzn. na pewno na te które są w tym momencie po 30tc - jakoś tak się do was przywiązałam...wiem, wiem - sentymentalność mi się przez hormony włączyła....
TEORKA: a bezsenne noce w końcówce ciąży to sprytna zagrywka ze strony matki natury coby się kobiety przyzwyczaiły do nocnych pobudek po porodzie
Ulcia ja obraczki na wszelkie wypadanie nie nosze juz chyba od 20 tyg ciazy :) bo palce to ja dzieki mojej tarczycy zawsze mialam popuchniete jak serdelki :P
W ogóle malutką główkę ma ten mój synek (a bałam się wodogłowia kiedyś bo na USG wychodziła zawsze główka większa o 3,5 tygodnia).
penny to może skoro ja się budzę nie wyspana to jeszcze nie czas na mnie :) ide na drzemkę póki starszak śpi.
A moje panny mają dziś już 8 tygodni i od tygodnia są w domu