Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja tam chyba poczekam na was aż się rozpakujecie....tzn. na pewno na te które są w tym momencie po 30tc - jakoś tak się do was przywiązałam...wiem, wiem - sentymentalność mi się przez hormony włączyła....--
Generalnie jestem w nich zakochana i nie wyobrażam sobie życia bez nich! Powodzenia dziewczyny na ostatniej prostej i gratulacje dla tych, które mają już to za sobą!
A ja witam powizytowo ;) I tak: synek główką nisko i to czuję, szyjka miękka i przepuszcza palec Ginka twierdzi, że do terminu nie dociągnę, ale tu na forum już dużo było takich przepowiedni, no i ja bym wolała tak za 2 tyg się rozpakować, ale ja to se mogę woleć
Dziewczyny nie daje mi ta lista spokoju. Pomyślałam, że skoro większość z Was jest na niej wpisana wg terminu z om to i ja powinnam niezależnie od tego co mi tam wciska lekarz. Może wpiszcie mnie pod ten sam numer co Cheriniątko i Sayuri czyli na 29.06, lista pójdzie do góry, a ja nie będę Was stopować, bo normalnie jakieś mnie wyrzuty sumienia ogarnęły Co Wy na to ?
penny wyluzuj żadna z nas naprawdę nie ma ci tego za złe że jeszcze nie urodziłaś, zobaczysz jak to będzie jak moje panowanie nastąpi to dopiero będzie blokada :)
a jak dzisiejsze ktg?
Kupiłam mnóstwo owoców, wydałam kupę kasy ale zamierzam się nimi delektować.
Ale myślałam ze raczej juz nie dołączę do tego typu forum. A tu niespodziewanie (nie żeby nieświadomie) przytrafiła się ciąża. Termin 12.02.2013... Ja mam nadzieję donosić chociaż do 36tc bo moja pierworodna urodziła sie w 32tc (na szczęście jest wszystko OK)... o przenoszeniu to nawet nie śmie marzyć
beagraf: Ale myślałam ze raczej juz nie dołączę do tego typu forum. A tu niespodziewanie (nie żeby nieświadomie) przytrafiła się ciąża. Termin 12.02.2013... Ja mam nadzieję donosić chociaż do 36tc bo moja pierworodna urodziła sie w 32tc (na szczęście jest wszystko OK)... o przenoszeniu to nawet nie śmie marzyć
Ozłocę Cię kobieto, jeśli Twe proroctwa się sprawdzą Fajnie, że już się spacerujecie;) Penny, Ty urodzisz na dniach, ja Ci to mowię. Ja też zaczęłam urawiać takie czarnowidztwo w środę, a w czwartek rano było już po.
penny ja mam to samo z owocami, ostatnio zjadłam sama kilogram czeresni