Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Kasiek a to mnie pocieszyłaś
spokojnie - można skończyć wcześniej....mi to po prostu nie przeszkadzało.tzn ?? rozumiem, że tak długo nie chcesz spokojnie - można skończyć wcześniej....mi to po prostu nie przeszkadzało.
Ja wychodze z takiego założenia przy dzieciach - nic na siłe - nie chce zasypiać samo w łóżeczku to widocznie potrzebuje bliskosci, nie chce jeszcze na nocnik - spokojnie, chce cyca bo ma taką potrzebę itd.
myslę że penny chodziło o to że obecność siary o niczym nie świadczy
Bardzo chcę karmić piersią i to na pewno minimum rok, jak będzie dalej zobaczymy. I mam podobne podejście Kasiek do Twojego ;)patka no to trzymamy kciuki i trochę zazdroszczę
kciuki zaciśnięte 

I ja się melduję.Pogoda okropna,ja mam kłopoty ze snem w nocy,w dzień chodzę zmęczona i ociężała na maxa.A porodu ani widu ani słychu.Żaden czop podbarwiony krwią mi nie odchodzi-chyba będę chodziła jak słoń w ciąży...
Nawet jednego skurczu (którego bym odczuła oczywiściee,bo może są a ja nie czuję?) ! No generalnie moja córa mnie zawodzi,bo chciałabym ją już mieć po drugiej stronie brzuszka!
Na jutro mam skierowanie na KTG dopiero.
Prędzej czy później te nasze Małe wylezą z nas 

To na pewno to - czekamy na wieści 
przepraszam za brak pl znaków ale pisze jedna reka bo karmie Mateuszka

ale jak tak będzie zimno i wiało, to ja podziękuję i dzisiaj

(bo na sb. połówkowe ) i już po rozmiarze widać jeden maluszek chyba ten chłopczyk jest większy rozmiarem udka i główki 19t3d a mniejszy 18t3d wiec nie dużo ale już większego kluska jednego 

Penny- tak sądzisz?

A teraz czym Hubercika karmicie ?W każdym razie walczymy i wierzę, że wszystko skończy się dobrze...
rowniez siary w ciazy nie mialam, a karmie bez problemu :)
Mielismy dzis wizyte poloznej, Mala nam troche zzolkla, ale tak jest wszystko ok :) Gorzej z moim mega hemoroidem, jak siadam wyc mi sie chce ;(
Jeszcze czeka nas wizyta pani Doktor ;)
Ja mam czasem takie biale albo zolte zaschniete na brodawkach to moze juz byc cos zwiazane z siara? nigdy nie zauwazylam aby bylo to wodniste. Zawsze zaschniete.

Penny- no niby mam termin wg OM,ale ustalony według cyklów 28dniowych;] A ja takich nie miałam,co mojej Pani doktor oczywiście nie obchodziło.Dopiero 12 czerwca jak byłam na ostatniej wizycie u innego lekarza już tutaj-w Warszawie to skorygował mi ten termin na jutro.Dlatego też dopiero pierwsze KTG.
Bardzo bym chciała żeby nas wzięło z zaskoczenia:) Ale coś czuję,że urodzę w ten weekend.Ciekawe czy się sprawdzi;D

Kochane nie będę nadraiać wszystkich postów, bo mimo najszczerszych chęci zwyczajnie nie dam rady. Pamiętacie jak wieczorem dwa tygodnie temu pytałam o to jak to jest jak odchodzą wody płodowe?? Dwie godziny potem mnie pocieli. Cesarka i pobyt w szpitalu były dla mnie ośmiodniowym koszmarem, dlatego nie bardzo miałam jak napisać. Hubercik urodził się zdrowiutki i różowiutki z wagą 3450 i 51 cm (gdzie ten wielkolud - nie wiem??).