Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moje dziecko to istna Glodomorra :D sutki juz mnie nie bola
A niech je ile wlezie, super że z sutkami lepiej
O rany, przeczytalam, ze super, ze z sutkami je :P zamotanie :P
CiastoMiłości: Mam właśnie tak, że mnie ten brzuch rozpiera ale właściwie tak na okrągło cały dzień
Ja też tak mam - czasem mam wrażenie, że mi eksploduje brzuch - tak jakby mnie tak do przodu ciągnął - ale myślałam, ze to normalne, bo przeciez rośnie
A jakieś duże skurcze miałaś?
Cobraczku nie martw sie kazdy dzien to krok milowy teraz, dostaniesz sterydy i naet jesli tfu tfu maluszek sie urodzi to spokojnie da sobie rade :)--
Nie wiem, czy mnie pamięć nie myli, ale chyba były tu na forum dziewczyny z cukrzycą, które miały podawane sterydy na rozwój płuc maluszków. Fajnie, ze będziesz miała z nami kontakt :-) Będzie dobrze!
hej dziewczęta, coś mnie od wczoraj dziwnie brzuch napiera.. schylić się ciężko, usiąść wygodnie. Mam wrażenie że mi zaraz brzuch eksploduje, jakby chciał się być większy niż pozwala mu na to natura. Tak w okolicy żeber, z obu stron. I to nie jest po jedzeniu. Może to jakieś więzadła? Jakoś taki jest... niewygodny, ale jeszcze dwa dni temu tak nie miałam.
Zna któraś takie uczucie..? Czy to jest normalne, co może być lepiej brać nos-pe albo cuś...
Cała ciąża jak do tej pory bez żadnych nieprzyjemnych skutków ubocznych a teraz... echhh...
Jutro rano jade na oddzial…Niewydolnosc cisnieniowo szyjkowa i rozwarcie na palec.Beda zakladac krazek i maja problem bo mam cukrzyce a trzeba podac sterydy na plucka a z cukrzyca niebardzo mozna to zrobic:(
Dziewczyny mam do was pytanie od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze tak jakby na miesiaczke i dzisiaj rano na bieliznie zobaczylam taka mala plamke krwi...co to znaczy?? To normlane czy jednak cos nie dobrego sie dzieje? Naprawde mega sie tym zmartwilam a do lekarza dopiero jutro ide.
Sluchajcie a czy zalozenie takiego krazka boli??