Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mamy z 6 imion do wyboru i z nich któreś to będzie TO ;)
tez tak słyszałam że najlepiej jak się rodzi po skończonym 38tc.
Ja jak przejde z 1,5km spacerkiem to mam okropnie bolące ciągnięcia brzucha na dole, wtedy muszę albo postać chwilkę albo zwolnić tempo do żółwiego
sysiajaw - w końcu jesteś w ciąży to przecie normalne
Ja jak przejde z 1,5km spacerkiem to mam okropnie bolące ciągnięcia brzucha na dole, wtedy muszę albo postać chwilkę albo zwolnić tempo do żółwiego
Jesooo zaćmienie ciażowe Przeczytałam, że uważasz za szczęściarę swoją córcie - 3 porody itd..... i moja pierwsza myśl - Hope jest juz potrójną babcią????????
Zawsze leżałam na plecach a teraz nie wolno
A ja chociaż zaczęłam dopiero 25 tc, to też już nie mogę spać po nocach... Zawsze leżałam na plecach a teraz nie wolno Na boku ciężko bo nogi mi drętwieją... też nie mogę znaleźć dla siebie odpowiedniej pozycji...
--
A ja chociaż zaczęłam dopiero 25 tc, to też już nie mogę spać po nocach... Zawsze leżałam na plecach a teraz nie wolno Na boku ciężko bo nogi mi drętwieją... też nie mogę znaleźć dla siebie odpowiedniej pozycji...
Ja do dzisiaj czesc nocy przesypiam na plecach. Jakos mi tak wygodnie i ani nic mnie nie dusi ani nie boli. Jeszcze czasem jak zegne nogi to wogole rewelacja :)
Co jakis czas przekream sie na boki ale nie odbiega to zbytnio od modelu spania sprzed ciazy.
nie wyobrażam sobie teraz spania bez tej długiej poduszki, wygląda trochę jak rogal, ale mogę ją zawijać w każdą stronę, bo ma granulat w środku i układa się jak chcę.