Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mój M. czasem się do niej przykoleguje ;)
psycho ja coś czuję, że w nocy albo jutro będziesz tulić córeczkę

U nas od 2 tygodni upały powyżej 30 stopni i już nie wytrzymuje tego. Siedzę w domu, bo na słońcu nie daję rady. Nienawidzę upałów w to lato !!! Mogłoby padać dzień i noc
To ja sie wyprowadzam gdzies na Syberie

jak to babie w ciąży
jedne chcą chłód i deszcz a drugie ciepło. Ja ogólnie lubię jak jest ciepło, ale nie w tym roku
W następne lato chciałabym żeby był upał, ot takie mam życzenie 

Sysiajew zaczynam 32 tydz., ale myślę że pranie 10 pralek, suszenie i prasowanie to mi ze 2 tygodnie zejdzie :), więc powinnam do końca 33 tyg. skończyć.
A ja mialam podawane sterydy przy cukrzycy :)

56- 62 to myślę, że wszystko zmieściłoby się max. w 4-5 pralkach.
.
.
.
[/url
jeszcze masz troszkę czasu, na pewno ze wszystkim zdążysz. A wyżalić zawsze się można, lżej na duszy 
, na liście mam wpisany dzień później, bo już nie chciałam przeprawiać,a lekarz się machnął o 1 dzień na swoim kółeczku. Mam 2 koszule- tylko 2
nie wiem czy to starczy, pewnie nie ;/, 2 biustonosze do karmienia (kupiłam wczoraj) w C&A i kilka dupereli do torby szpitalnej dla mnie.

chociaż jeszcze jedna tura prasowania dziś czeka
ja na razie przygotowuje tylko 56 i 62 - jak większe będą leżeć, to i tak zdążą się zakurzyć i wszystko trzeba będzie jeszcze raz-a ja nie lubię zbędnej roboty 
jest dość daleko ode mnie, więc mam nadzieję, że zdążę...
- piszę, bo widziałam na poprzedniej stronie obawy, że to trzeba od razu 
oby to było już dziś!!
. Z ubrankami do mam problem, bo wszystko mi się podoba -już widzę minę męża jak zobaczy moje kolejne nabytki
.
. Nie mogę spać na prawym boku,bo od razy kręgosłup boli, a ja mam skoliozę, więc pewnie przez to. Głównie śpię na lewym z małymi przerwami na wznak jak już mi ten lewy bok ścierpinie
. Ogólnie to coraz mi ciężej i zaczynam marudzić. No i wróciły mi mdłości z I trymestru plus do tego mega zgaga
.
[/url
Cóż takie uroki ciąży, tym bardziej, że się 3 trymestr zbliża wielkimi krokami.
Za tydzień wizyta, zobaczymy co gin powie.
ja mam ciągle niskie cisnienie, o zazwyczaj około 100-90/60-55
Mam tylko nadzieję, że nie będzie korków i zdążę 
ale w sumie w szpitalu może brakować na 3 noce...
na niskie ciśnienie nic się nie poradzi - ewentualnie więcej ruchu :) Ja niskie ciśnienie mam od początku ciąży i cieszę się, ze nie jest za wysokie, bo to jest dopiero problem :/ Moja ginekolog zawsze powtarza - lepiej za niskie niż za wysokie :)
, chyba trochę przesadzili z tą listą

zapytałam jak to jest możliwe, powiedział, że główka małej jest tak nisko, że nie chce mi tam gmerać, bo nie byłoby to dla mnie ani dla dziecka przyjemne i że nie jest w stanie określić tego rozwarcia, czy którakolwiek z Was o czymś takim słyszała ??? Masakra, dalej mam te długie skurcze, nawet ich nie skomentował. Kazał mi dużo chodzić, bo jak to stwierdził wszystko jest na dobrej drodze. Ja już sama nie wiem :( zjem placka to może humor będę mieć lepszy i potem nadrobię posty.