Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja bede miala 4, ale to bedzie sierpien, a w szpitalu jest upal okrutny i boje sie, ze mi nie starcza te 4
Lipiec też raczej do chłodnych miesięcy nie należy a myślałam, że już wszystko mam Zaczynam się też obawiać, czy nie mam pieluszek jednorazowych za mało- mam spakowane tylko 4 próbki z myślą, że w razie czego małż zaraz poleci i kupi pakę ale co jak akurat będzie noc a odwiedziny następnego dnia od 15? Na ile mi te pieluszki starczą?
a ja polecam szlafrok, chociaz po to, aby przejsc do lazienki, bo np u nas odwiedziny odbywaly sie na korytarzu i glupio bylo tak w samej koszuli z wielgachna podpaska miedz nogami latac po korytarzu. Poza tym bardzo latwo poplamic koszule, a taki szlafrok to jednak maskuje, gdy chcesz isc sie podmyc i przebrac
--
akże nie trzeba się przemieszczać po korytarzu... :)
Penny dziwne, ze nie zbadal tego rozwarcia moja Mloda tez masakrycznie nisko glowa byla, ale na ostatniej wizycie gin. mnie badal i nic nie bolalo...
Przydają się one w trakcie karmienia tak jak opisuje to producent?
PENNY hmmm dziwne z tym rozwarciem...
tzn nie tyle z rozwarciem a z tym, że gin nie chciał sprawdzić na ile palców
ale w sumie to chyba nieistotne skoro Ty już praktycznie rodzisz wiec jakie znaczenie czy masz na 1 palec czy na 2 ?
może z takiego założenia lekarz wyszedł ?
Penny może wyszedł z założenia, ze jak masz skurcze to pewnie wrócisz do nich dzisiaj i wtedy zbadają ci rozwarcie- wcześniej nie ma sensu robić tego badania aby was nie wymordować, albo abyś czegoś nie złapała przez ciągłe gmeranie w tych okolicach. Szpital to w końcu szpital, a szpitalne bakterie trudniej się leczy
W Polsce, w Poznaniu też wszystko dają...podkłady, pampersy, ciuszki dla dziecka, nawet piżamy dla kobiet (każdego dnia przynosili czyste), fakt...wolałabym mieć swoje, ale te kilka dni przemęczyłam się ;)
Przynajmniej do szpitala nie trzeba jechać z walizką podróżną