Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O! I to mi się podoba - też lubie mieć wszystko uzasadnione, wytłumaczone i usprawiedliwione Teraz jeszcze mam koronny dla siebie argument - przecież dziecku odmawiać nie bedę

Violet_flower - zazdroszcze Ci tych ruchow, ja jeszcze nic nie czuje. Moze czasem mi sie zdaje (od kilku dni tak mam), ze cos mi sie tam przelewa/bulgocze..tak lekko. Moze jelita? moze dzidzia?ja te ruchy czuję mniej więcej od 3 tygodni - też się sobie dziwię, że tak szybko zaczęłam odczuwać...więc jeśli coś Ci "bulgocze i się przelewa", to bardzo możliwe, że to "to"
U nas ponoc na 60% synek, ciekawe czy sie potwierdzi ja mam polowkowe w szpitalu 6 lipca. Mam nadzieje, ze mi powiedza co tam widac (czasami w UK nie chca mowic jaka plec).
A! zapomnialabym brzuszek mi sie ruszyl do przodu (i to calkiem sporo ) w tym tygodniu. :)
nie wiem czy pytałam wcześniej, to Twoja pierwsza ciąża czy kolejna?
Mówią, że jeśli Maluch długo się nie chce pokazać, oznacza to dziewczynkę ;) bo ponoć wstydliwe :) Z drugiej strony biorąc pod uwagę bezwstydną pozę mojej córci wtedy - stwierdzam, ze to kolejny zabobon ;) ale pamiątkowe zdjęcie bezcenne:)

Musicie mnie eksmitować..
my w cale cię nie mamy zamiar stąd usuwać, większość z nas będzie tu wracała jak już będzie po... bo tu zawsze się coś dzieje
a zwłaszcza teraz się zapowiadają porody jeden po drugim
chyba mi się na oczy rzuciło
Przynosi mu zabawki, przykrywa kocykiem, dzieli się jedzeniem, przytula go, całuje, robią "noski-eskimoski". Normalnie pełna sielanka, poza momentami kiedy oboje próbują dorwać mój telefon czy kiedy jedno skończy jeść i próbuje przechwycić rację żywnościową drugiego 
już jest super. Ja się bardziej bałam niż naprawdę było czego
wypoczęta
i "przytyta"
.
coś niesamowitego takie pukanie

) sprawdzimy jak tam się trzymamy po wczasach, a w poniedziałek podglądanko w końcu 

Muszę to napisać........ a nie mówiłam, że urodzisz 
Jestem tym wykończona, ale jednocześnie cieszę się że teraz się za to zabrałam, bo będzie z głowy
penny przeczytałam " mnie tez wszystkie wody odeszły" :)
. Rodzić dziewczyny
, bo troszkę chcę się przesunąć na liście.
.
.
[/url
A z tym praniem to nie stresuj się, jeszcze masz 2 miesiące. W lipcu zdążysz wszystko zrobić
Pranie idzie mi szybko, wrzuca się i samo się pierze, ale to prasowanie ............
Mimo, ze te ubranek takie małe, to po 2 pralkach mam serdecznie dosyć
Żelazko większe od ubranka ! Moje dziecko chyba tylko te pierwsze ubranka będzie miało mięciutkie i wyprasowane, no chyba że mąż to będzie robił. Wczoraj się załamałam, jak próbował prasować body
Żelazko trzymał prawie w powietrzu, dotykał tak delikatnie, że po 2 bodach zabrałam mu bo musiałabym wszystko poprawiać
, ale potem bez problemu mu pozwolę prasować
penny przeczytałam " mnie tez wszystkie wody odeszły" :) moze to jakis znak na dzis dla Ciebie :)

Nikkitta trzymaj się kobitko 

bo inaczej bym chyba oszalała

Na razie odchodzi mi ciągle czop, ale niestety nic więcej ;)