Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O! I to mi się podoba - też lubie mieć wszystko uzasadnione, wytłumaczone i usprawiedliwione Teraz jeszcze mam koronny dla siebie argument - przecież dziecku odmawiać nie bedę
ja te ruchy czuję mniej więcej od 3 tygodni - też się sobie dziwię, że tak szybko zaczęłam odczuwać...więc jeśli coś Ci "bulgocze i się przelewa", to bardzo możliwe, że to "to" Violet_flower - zazdroszcze Ci tych ruchow, ja jeszcze nic nie czuje. Moze czasem mi sie zdaje (od kilku dni tak mam), ze cos mi sie tam przelewa/bulgocze..tak lekko. Moze jelita? moze dzidzia?
U nas ponoc na 60% synek, ciekawe czy sie potwierdzi ja mam polowkowe w szpitalu 6 lipca. Mam nadzieje, ze mi powiedza co tam widac (czasami w UK nie chca mowic jaka plec).
A! zapomnialabym brzuszek mi sie ruszyl do przodu (i to calkiem sporo ) w tym tygodniu. :)
Mówią, że jeśli Maluch długo się nie chce pokazać, oznacza to dziewczynkę ;) bo ponoć wstydliwe :) Z drugiej strony biorąc pod uwagę bezwstydną pozę mojej córci wtedy - stwierdzam, ze to kolejny zabobon ;) ale pamiątkowe zdjęcie bezcenne:)
Musicie mnie eksmitować..
już jest super. Ja się bardziej bałam niż naprawdę było czego
penny przeczytałam " mnie tez wszystkie wody odeszły" :)
penny przeczytałam " mnie tez wszystkie wody odeszły" :) moze to jakis znak na dzis dla Ciebie :)
bo inaczej bym chyba oszalała