Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Isiula - no wlasnie ja nie czuje ruchow jeszcze, mam lozysko z przodu - moze dlatego, ostatnio mi sie zaczyna wydawac, ze czasem mi tam cos zabulgocze.. ale czy to dzidzia to nie wiem.
Brzusio mi zaczyna za to rosnac, tak juz z tydzien podrasta i ciagle jakby wiekszy ;)
dziś kolejne usg, może wrócę już z wiadomością kogo noszę w brzuszku
sie okaże
Kakai właśnie się dziwię znów, że Cię w żebra kopie... moja ich nie sięga. Chyba mam jakiś długi tułów
Moja Nadia teraz tak kopie, jak głodna jest :D
cobraczek co do kapieli to nie powiem bo ja od zawsze prysznic bralam zeby to szybko szlo-i tak na siedzaco w wannie na krzeselku, ale nie przypominam sobie zeby ktos mnie ostrzegal przed kapiela, a dostalas jakies czopki antygrzybiczne? koniecznie trzeba je brac bo grzyby bardzo lubia sie legnac na pessarze, ja bralam bodajze co 2-3 dni Pimafucin
eee te pomiary sie moga mylic... mnie na tydzien przed porodem powiedzieli, ze maly jest dlugi bo szacuja 58cm... a mial 51cm jak sie urodzil... takze moze patrzac na mnie (176cm i Antka 187cm) naliczyli, ze dlugi bedzie :D
nawet pałeczki kwasu mlekowego same sie wytworzyly
Fajnie, że się same odbudowały bez Lactovaginalu czy cos... ja zawsze zapodaję po infekcji na wszelki wypadek. W ciaży mam strasnie dużo kwasu mlekowego w pochwie. Jak wkładam luteinę to całe paluchy białe --