Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Czy do porodu trzeba wyjąć soczewki z oczu????

Dobrze, ze polozne mnie wczesniej zbadaly, bo tak to bym chyba az do partych myslala, ze znow falstart byl ;)
czy to rozchodzące spojenie łonowe daje takie objawy bólowe i czy to już czas na takie sensacje?
Katka,mi czasem jak Młody na jakiegoś nerwa naciśnie, to prawie tracę czucie w nodzemoże to to?
Wiem, że w nocy okropnie drętwieją mi dłonie... i czasem biodro, na którym leżę... a ból nogi był dziś pierwszy raz i bardzo nieprzyjemne to

Burza, deszcz, cudownieeeeeeeeeeeee
latam w majtach i koszuli nocnej po domu bo nawet mi sie nie chce ubierac :P

Dobrze doczytałam? W Ursusie pada? A po piaseczyńskeij stronie wawy nawet się nie zanosi
a przydałoby się... ja też niemal centralnie przed wentylatorem siedzię i dycham... No i muszę pochwalić mojego Mężusia! po raz pierwszy w zyciu zrobił obiad
Wczoraj sie przygladał jak robię kotlety schabowe (bo to taka skomplikowana czynność
) i powiedział, ze następnym razem on zadziała... no i dzisiaj przypadł ten wielki dzień! WOW! Normalnie szok, bo mój m nie z tych kucharzących....

można jajka smażyć na balkonie.

I kupiliśmy 2 obrazki do pokoiku Martynki - jeden duży z Kubusiem Puchatkiem, osiołkiem i ferajną, a drugi z jakimiś księżniczkami (kolorystycznie nam odpowiadały
) ..... chyba powoli zaczynam mieć syndrom wicia gniazda... ale powolutku, i jak narazie ozdóbkowy a nie praktyczny - więc praktycznego (posegregowane ciuszki, kocyki, pieluszki czy jakieś inne bajery, o kótrych jeszcze nie mam pojęcia) nic nie mam ...
Więc i nasza córcia na razie nie ma nic oprócz ozdób 
jak to w ursusie pada a u nas jeszcze nie :(
U nas tez dalszy ciąg piekła pogodowegoDobrze doczytałam? W Ursusie pada? A po piaseczyńskeij stronie wawy nawet się nie zanosi
a przydałoby się...