Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale po prostu męczą mnie te sms,
Na wątku i rozszczepionych podniebieniach znalazłam taki post Easy sprzed 4 dni :
Wczoraj cały dzień mnie szyjka kłuła, nawet jak siedziałam. Dziś tylko troszkę. Ide do kardiologa i wreszcie ma wydac opinię czy nadaję się do naturalnego czy do cesarki.. stresa mam
a ty penny trzymaj się! wiem że końcówka to masakra ale już bliżej jak dalej i oby Cie akcji szybko zaskoczyła:)
Penny, ale nie możesz wyłączyć telefonu a na męża oddelegować przyjemność robienia za Waszego rzecznika prasowego;)?
Ale najlepiej prowadzić obserwację i obliczyć termin porodu wg szczytu objawu śluzu albo po monitoringu :)
Ja o snikersie moge narazie pomarzyć :( A ostatnio ciągle chce mi się słodkiego a przez cukrzyce nie mogę zjeść Ale jeszcze 7 tygodni wytrzymam.
Ja o snikersie moge narazie pomarzyć :( A ostatnio ciągle chce mi się słodkiego a przez cukrzyce nie mogę zjeść Ale jeszcze 7 tygodni wytrzymam.
Na wczorajszym KTG brak skurczy,serduszko bije miarowo.
Z szyjką od ostatniego badania bez zmian-lekarz stwierdził,że nie jestem jeszcze gotowa do porodu...;/
Kakai - przykro mi, ze nie znalazłaś dzisiaj żadnego laryngologa. A nie mozesz podjechac do jakiegos szpitala, gdzie mają laryngologa. A czy juz wczesniej mialas takie bóle w pachwinach???
Wcześniej czy później każda urodzi