Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Penny oki, wykasowałam ;)
no zwał jak zwał ale zawsze warto wcześniej wejść do kogoś na profil i sprawdzić a swoją drogą mogłaby się zameldować , ze wszystko ok nie ?Osorya np oraz Penny codziennie z rana nas uspokajają
Ja to nawet swojego M informuje na bieżąco, ze e-koleżanka urodziła, albo się męczy albo cuś
Pogoda cudna - więc jutro leże na plaży :):):)
Ale ja się broniłam nogami i rękami i obiecałam że pobiorę wszystkie leki przeciwbólowe...
Na szczęście jestem już w domu i ten koszmar się skończył...
dobrze umieściłam przecinek - dobrze.... Wszyscy moi znajomi mówią, że dla mnie ciążą to najlepszy sposób na odchudzanie ale widzę, że nadrobię, i to baaaardzo szybko --
Nie wierze,przy cukrzycy owszem nie przytyje sie duzo,ale w 1,5 kg napewno nie uwierze chocby nie wiem co to jest niemozliwe.
Ja przy cukrzycy schudlam 3kg, dziecko moje ma juz prawie 3kg, a ja dalej nie mam dodatkowych kilogramow
Nie wierze,przy cukrzycy owszem nie przytyje sie duzo,ale w 1,5 kg napewno nie uwierze chocby nie wiem co to jest niemozliwe.
A i owszem, możliwe. Ja przy cukrzycy schudłam 5 kg w miesiąc. Chudnie się (tak już ogólnie)nie tylko w brzuchu, ale i w cyckach, biodrach, udach itd...jeśli tam zgubi się dużo, bilans może być własnie taki. Logiczne?--
ja to bym się cieszyła bo po porodzie dużo łatwiej i jeden problem mniej.
Sama mam cukrzyce wiec wiem jak jest