Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

. Jestem już 21
.
.
[/url
mi przez te upały a raczej nocne otwieranie okien kręgosłup siadł:( chodzę jak połamana a raczej praktycznie cały dzień leże. Mam nadzieje że niedługo mi przejdzie. a młody jak na złość coraz bardziej fika. No i zaczęliśmy dzisiaj 34 tydzień.:bigsmile
;
;
;
;
) a zaiwniaa mi czas jak cholera, myślałam, że tak mam tylko w pracy...

też jestem ciekawa imienia :)
czy Wy też macie takie głupie sny w ciąży czy tylko ja jestem taka dziwna?

ta lista mnie przeraża 

ale mega się nie mogę doczekać

, ubranka odziedziczonepo koleżankach (nie uprane jeszcze) ..... reszta po następnej pensji ;-) Torby jeszcze nie mam, bo czekam na szkołę rodzenia zeby mi tam wszystko opowiedzieli co mam wziać a czego nie.
sushi, właśnie teściowa najwięcej narzeka. Ma jednego wnuka Wiktora, i twierdzi, że przecież Wiktor i Witold to to samo imię, i jak ona teraz będzie mówić, bo do Wiktora, mówi Witek zdrobniale i do naszego syna będzie musiała mówić Witoldzie.
zaproponuj jej żeby od razu mówiła Witoldzie..... razem z nazwiskiem, bo inaczej nie uchodzi....
A tak naprawde to ona dała ciała, bo do Wiktora nie mówi się Witek
Niech się dziewczyna nauczy zdrabniania imion 
Wiola, to powiedz jej, że za jej błędy Ty płacić nie będziesz - wszak Witek to skrót od Witolda, a nie od Wiktora
Też tak mam, jak na coś czekam - szału dostaję Ja jestem z siebie dumna, bo mam już wózki, łóżeczko z materacykiem i pościelą, 2 obrazki do pokoiku Małej , ubranka odziedziczonepo koleżankach (nie uprane jeszcze) ..... reszta po następnej pensji ;-) Torby jeszcze nie mam, bo czekam na szkołę rodzenia zeby mi tam wszystko opowiedzieli co mam wziać a czego nie.No musiałam się pochwalić - bo mnie siew ydaje, ze strasznie się ociagam z szykowaniem, a mój m uważa, że zw szystkim za szybko startuje, bo wszystko się kupuje po narodzinach......
a w ukladzie gdy wybiaramy sobie jak bedziemy sie nazywac to dla mnie od dzis tesc bedzie Boguslawem ( jest Zenonem)
.
.
, mąż zachwycony (nareszcie coś nieróżowego), dziadkowie przerażeni
.
[/url