Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale mega się nie mogę doczekać
sushi, właśnie teściowa najwięcej narzeka. Ma jednego wnuka Wiktora, i twierdzi, że przecież Wiktor i Witold to to samo imię, i jak ona teraz będzie mówić, bo do Wiktora, mówi Witek zdrobniale i do naszego syna będzie musiała mówić Witoldzie.
Wiola, to powiedz jej, że za jej błędy Ty płacić nie będziesz - wszak Witek to skrót od Witolda, a nie od Wiktora
Też tak mam, jak na coś czekam - szału dostaję Ja jestem z siebie dumna, bo mam już wózki, łóżeczko z materacykiem i pościelą, 2 obrazki do pokoiku Małej , ubranka odziedziczonepo koleżankach (nie uprane jeszcze) ..... reszta po następnej pensji ;-) Torby jeszcze nie mam, bo czekam na szkołę rodzenia zeby mi tam wszystko opowiedzieli co mam wziać a czego nie.No musiałam się pochwalić - bo mnie siew ydaje, ze strasznie się ociagam z szykowaniem, a mój m uważa, że zw szystkim za szybko startuje, bo wszystko się kupuje po narodzinach......
a w ukladzie gdy wybiaramy sobie jak bedziemy sie nazywac to dla mnie od dzis tesc bedzie Boguslawem ( jest Zenonem)