Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hehe z czachą to bym nie kupiła, nie moje klimaty,
co za debil je projektuje to nie wiem chyba się jeszcze nie zorientował że noszą je matki a nie dzieci...
hehe z czachą to bym nie kupiła, nie moje klimaty, ale różem też możńa zwymiotować... ja nic w tym koloże nie kupowałam, bo go nie lubię, ale znajomi i rodzina nie pozwoli pozbawić córci tego koloru
Dziewczyny, mam pytanie: w ostatnim dniu 12 tygodnia, miałam robione USG, ale maluch się nie ruszał (mimo poszturchiwań głowicą USG). Mimo to lekarz stwierdził, że jest wszystko w porządku (wielkość płodu, proporcje, akcja serca), a maluch wcale nie musi się stale ruszać. Czy mimo wszystko brak aktywności malucha powinien mnie martwić, czy takie bierne zachowania dziecka są normalne?
Dziewczyny, mam pytanie: w ostatnim dniu 12 tygodnia, miałam robione USG, ale maluch się nie ruszał (mimo poszturchiwań głowicą USG). Mimo to lekarz stwierdził, że jest wszystko w porządku (wielkość płodu, proporcje, akcja serca), a maluch wcale nie musi się stale ruszać. Czy mimo wszystko brak aktywności malucha powinien mnie martwić, czy takie bierne zachowania dziecka są normalne?
ale dla mnie szczytem są moi znajomi którzy mają : Aleksandrę, Elżbietę i Urszulę niby nic nadzwyczajnego gdyby nie to że na co dzień mają: ole, ele i ule :)
Dziewczyny mam glupie pytanie. Jak "cytujecie" ze na poczatku cytatu pojawia Wam siepogrubiony nick cytowanej osoby? Odmozdzenie ciazowe nie pozwala mi tego samodzielnie wykombinowac.
przyszedł kocyk letni
Dziewczyny, czy wy tez tak mialyscie, ze jak Wam brzuszek zaczal rosnac, to bolal po bokach? Takie mam jakby kolki/skurcze. Czasami sa dosc silne. No i brzuszek mimo, ze maly ciazy mi..i wydaje mi sie, ze ciagle najedzona jestem...
To ja wrzucę link do koszul, które kupiłam na allegro, ku mojemu zdziwieniu (spodziewalam się czegoś badziwniejszego), koszulki są naprawdę fajne.
Kakai tez patyczkiem z wacikiem, ale wziernik mi wsadzal, bolalo jak cholera;/ nie wiem jakies teraz mam delikatne tam wszystko, moze od tego wkladania luteiny misie tam tak podraznilo?bo to jednak 2 razy dziennie tam gmeralam.
No teraz bede czekala na ten wynik zeschizowana :P mi morfologi nie kazal robic, tylko mocz na nastepna wizyte, ale ja pewnie i tak zrobie to razem z tsh;p
Kakai tez patyczkiem z wacikiem, ale wziernik mi wsadzal, bolalo jak cholera;/
Jak wróciła, to miałam dosłownie wrażenie - i tu przepraszam za dosłowność - że jak za chwilę mi tego cholerstwa nie wyciągnie, to Jej zaraz niechcący bączka puszczę w twarz :/ ale udało się wytrzymać... masakra jakaś normalnie
To bola was wiezadla :-) Przejdzie samo :-) Nospa i odpoczynek:-) [/quote][quote=KasiaTasia]
bo ja wstaje w nocy sikac, i bedzie nie do konca wiarygodny chyba
a ja 75, przed porodem bylo 25, natomiast ja mam po porodzie brac dawke ciazową i po 6 tygodniach skontrolowac
A która ciężarna nie wstaje w nocy? Ja sikałam ostatnio jeszcze o 4, a o 6 zbierałam mocz do badania.
Ja biorę 50 a po porodzie mam odstawić... Kontrola w połowie września... się okaże. Przez rok tarczyca może szalec po porodzie, więc i tak trza będzie kontrolować...
Zasypiam najczesciej okolo 23-24 a na sika wstaje o 8 rano