Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No właśnie nic...czuję się niestety doskonale, nic mnie nie boli, brzuch nie twardnieje... A wylądowałam w szpitalu w 34 tc by podać małemu sterydy bo groził mi przedwczesny poród a teraz już dawno mogę rodzić to się nic nie dzieje...:(Zaczynam się już irytować bo łożysko już stare i wód mało a bobas dalej sobie siedzi i nie chce wychodzić... no i dzidzia duża już jest... ech...
Aha i my chyba możemy troszke jeszcze nieśmiało zakomunikować że po godzinie badania były 2 dziewczynki ale ostatnie pół godziny Agatce pokazał się siusiak no i ostateczne wersja to Zofia i Henryk 95%, chociaż Zosia też do potwierdzenia po tym co zobaczył u drugiej/go .
A mam problem z nogami baloniki mi się zrobiły myślałam że mnie to tym razem ominie ale cóż , pije około 3l, z czego 1,5 do 2l to woda niegazowana reszta zupy kompoty itp. a dalej nie schodzi , poszły w ruch arbuzy i ogórki ale nic nie pomaga ciśnienie ok, na razie !!!
Edziu, mi też nogi puchną a ciśnienie ok. U mnie podziałało moczenie nóg w zimnej wodzie, a jak dostałam od mamy taki masażer do stóp to już w ogóle czad! No i śpię z podłożoną pod stopy poduszką.
No właśnie też wysłałam ale nie może kupić... w aptekach nie mają. A gdzie można kupić taką herbatkę? w sklepie zielarskim?
a dłonie też wam puchą? Ja mam palce jak parówki już od paru dni - porażka!
a dłonie też wam puchą? Ja mam palce jak parówki już od paru dni - porażka!
Dziewczyny wlasnie mi siara zaczela plynac z piersi...Troche sporo jest jej,mam nadzieje,ze jakos ustanie bo do porodu jeszcze troszke
Codo wyboru imienia u nas tez mieli miny jak koty srajace w puszczyjak dowiedzieli sie, ze corcia bedzie Kamilka
Oooooo....a u mnie nic nie leci, mam nadzieję, że nie przełoży się to na brak pokarmu