Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
KasiaTasia - dzieki za odpowiedz. Nadal nie wiem co to, z trawieniem problemow nie mam, z wyproznianiem sie rowniez. Jednak brzuch przez ostatnie 1,5tyg dal czadu i urosl sporo. Pobolewa mnie tak wlasnie miedzy brzuchem a nogami, jak sa takie skosy ;) nie wiem jak to wytlumaczyc, najbardziej jak chodze, albo wstaje z krzesla w pracy i gdzies ide...czasami tak mocno mnie zakluje, ze mam ochote sie zwinac i polozyc na podlodze..To wszystko zaczelo sie jak brzuszek zaczal szybko rosnac wlasnie.. nie wiem czy to normalne?--
Ja stawiałam na jakąś Jaśminę czy Kalinę ;-)
moje dziecko nadal strzela w brzuchu, juz tak od 2 miesięcy, ciekawe czy to bąki czy co
zabraniały wspinania się po schodach, żeby łożysko się nie odkleiło.
Kakai ja tez mam takie jakby blokowanie sie nog w pachwinach. Poza tym szyjka kluje, brzuch pobolewa, mala sie wciska w dol. Ja chyba do tej cesarki nue wytrzymam... dwa tygodnie jeszcze...
No ja mam wszystko przygotowane na powitanie Małego a nadal u mnie nic się nie dzieję...i nie zapowiada się...
nibriana dlatego ja trochę liczę na jutro rano bo babcie mają wolne no i będzie cały dzień przed nami.może wtedy będziemy gotowi
wlasnie na doz jest dzis juz herbatka z lisci malin, chce kupic ale musze nawalic do kosza za 20zł,i nie wiem co bo wszytsko mam chyba
Dziewczyny a myslalyscie o tym aby pobudzic piersi??To wywoluje akcje skurczowa
ja sie bojęa herbatka z liscmi malin to nie przyspiesza ;porodu tak ze bedzie szybciej, tylko ze podczas porodu bedzie sżło szybciej bo zwieksza efektywnosc skurczy-tak czytałam, natomiast boje sie dzialac jakos na sile, bo jak mnie ngle rozboli cos i bedzie falszywy alarm to tylko niepotrzebnnie sie zestresuje
koszyk z szufladkami
Póki co mam problem z piersiami ale powoli je ogarniam (co 2h laktator bo inaczej tryskają same