Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Śliczne, ale czy się cholerstwo nie będzie kurzyć? Ja porzynajmniej nie lubię sprzątać i ograniczam poweirzchnie kurzące ię do minimium ;)
To ja tydzień temu kupiłam Krzysiowi sosnowe łóżeczko, takie zwykłe 120x60 (bez szuflady) za 126 czy 129. Rok temu identyczne kupowałam Ewuni za dokładnie tyle samo
Cobraczek ładnie masz w tym pokoju...Ja to pewnie urządzę dopiero jak mieszkanko będzie gotowe, bo zaczynamy od podstaw (stan praktycznie surowy...) więc jak dobrze pójdzie to przed terminem się wyrobię
Póki co mam problem z piersiami ale powoli je ogarniam (co 2h laktator bo inaczej tryskają same Jedno odciąganie ok. 200ml...).
A serio to polskie frimy dobre rzeczy robią, ale są nieco drogie.
Cobraczek, myślałam o pobudzaniu piersi...ale od dawna mi już leci, a teraz to już bardzo, tak dużo siary więc się boję pobudzania, żeby nie mieć potoku bo nie wiem czy go później opanuję.
Cobraczku my wlasnie mamy z drewexu, o taki ubrane juz
Nikitaa, ja bym nie ściągała laktatorem! Niech ci leci z cycków, włóż sobie pieluchę tetrową.
Powoli ta ilość się zmniejsza i stosuje też zimne okłady po karmieniu więc jest nieco lepiej ;)
My mamy turystyczne ale martynka za bardzo je wyeksploatował , i boje się przy dwójce brać i inwestować w coś co po 1,5 roku korzystania rozkołysało się rozjechało i przestało być wygodne .
Moja sie odzwyczaila juz.Powiedzialam jej,ze komary naleca do pokoju i beda grysc jak bedzie wlaczona i sama chciala zeby wylaczyc
Damy rade,najwazniejsze,ze interesuje sie juz malym.Slucha brzuszka,caluje,przytula,rozmawia nawet z mlodym hehe.Zrobimy wszystko zeby nie czula sie w zaden sposob odsunieta jak Karol sie urodzi
Kakai zamow dla Malego witamine D3 +K, jesli nie masz, przyda sie, bo od 8 doby trzeba podawac ;)
A to dobre wyjaśnienie(bo jednek troszke tego prądu pobiera !!!) tylko mój maż nawet mnie zaskoczył bo kupił taką świecącą która przywołuje komary a jak się zbliżą to kaput czyli jeszcze potrafi mnie zaskoczyć
noo "wojna" bedzie, wiec teraz bedziesz musiała sprawiedliwe kupowac
No ja mam lozeczko z Vox-u polskiej firmy, cena jest mega wysoka, cale szczescie moi rodzice maja rabaty na te meble i udalo sie kupic w nizszej cenie. Kakai zamow dla Malego witamine D3 +K, jesli nie masz, przyda sie, bo od 8 doby trzeba podawac ;)
cudownie ja jestem 5 lats starsza od brata i jak sie rodzil te bylam taka nim zachwycona, cieszylam sie z brata
Od lamki odzwyczailam,ale teraz wiatrak przez cala noc chodzi bo nie idzie z upalu wytrzymac wiec z tym pradem tez teraz niezaoszczedzimy.Poddasze jest najgrosze latem
Od lamki odzwyczailam,ale teraz wiatrak przez cala noc chodzi bo nie idzie z upalu wytrzymac wiec z tym pradem tez teraz niezaoszczedzimy.Poddasze jest najgrosze latem