Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
My poszliśmy w zielenie (kolory poscieli i dodatków) bo z różem mogłabym nie zdzierżyć poza tym do wystroju pokoiku pasuje Pokoik dla Martynki mamy niebiesko zielony z ciemnymi meblami.
i te liscie kapusty warto tluczkiem rozbic troszke ;)
p. Doktor tez nie dala zadnej recepty na wizycie tylko potwierdzila podawanie tych witamin.
Też cały czas mojemu niedowiarkowi m. powtarzam widzę b. zaczyna się stresować sytuacją . czuje ze za chwile obudzi się z reką w nocniku przyciśniemy pasa i bedzie ok. super nianie mam tylko czekać na szczęśliwe rozwiązanie rozwiązanie .Tylko taką wersje wydarzeń przyjmuje .--
o co chodzi z tym otulaczem na lewą stronę bo nie widzę tego:)
Otulaczek na łóżeczko uszyty jest tak: ......../\/\/\/\......... gdzie zazwyczaj nizsze boki (........) przytwierdza się do złuższych boczków łóżeczka , tych ze szczebalkami, a wyższy środek (/\/\/\/\) przytwierdza sie do "wezgłowia" łóżeczka. A Kakai wymyśliła troszke inaczej i przytwierdziła nizszy bok do wezgłowia, a wyższy kawałek i drugi nizszy boczek do części ze szczebelkami.....
a ok teraz już widzę, tylko nie rozumiem sensu :) chyba że chodzi o to by dziecko było widać z jednej strony ale wtedy ten ochraniacz nie spełnia przecież swojej funkcji :)
Ja sobie to wyobraziłam Jak Mały siedzi, trzyma za szczebelki i baranka wali Chyba mi juz wali .....Ja tez uważam, że wszystko i tak w "praniu" wyjdzie co, któremu dziecku jest potrzebne albo przeszkadza...
Kakai śliczne łóżęczko :) Ale ta pościel to Ci się pzrez pół roku nie przyda Schowaj, bo się zakurzy. Na początek polecam zawijanie w rożku/kocyku, a potem śpiworek. Ale z drugiej strony to możę niepotrzebnie się wymądrzam, bo dzieci są różne.
ja nia nawet dziecka nie przykryje teraz, ale dla wlasnego zadowolenia ubrałam, różek mam gotowy, choc obwiam sie ze teraz bedzie za ciepły, dlatego bede przykrywac pewnie kocykiem lub flanelką tak jak pisała ubrałam, dam małemu osikac i zdjemę
Ja też "ubiorę" całe łóżeczko w komplecik, a i tak na początku pewnie nie bedę tego używała ale jak oko cieszy! A mam pytanie do rożka - mój ma "na plecach" wkładane takie usztywnienie - czy dzidziuś ma spać z takim usztywnieniem???? to chyba niewygodne.... czy to do noszenia (żeby się nie gibał) a do spania się wyjmuje ?Jesoooo ile to trzeba się nauczyć
Cudne te pokoiki macie :) u nas jest tylko kącik dla malutkiej, bo jeden pokój mamy. i wszystko z innej parafii ;) Bo to dostaliśy, to kupiłam w promocji i tylko różowe było i tak...nie ma co pokazywać :) A lampka się przyda przy nocnych karmieniach, żeby widzieć cokolwiek a nie rozbudzać dziecka.Rożka używałam tylko do dawania w nim Zuzi tym członkom rodizny, którzy się bali wziać takie maleńśtwo bez ;) Wyciągnęłam też ten gruby wkład kokosowy -po cholerę to?! Natomiast jak karmiłam czy nosiłam to nienawidżiłam jej mieć w coś zawiniętej... a moja przyjaciółka np. ciągle w rożku nosiła na początku i karmiła w nim.
A to drzewko z malpkami na scianie to od szablonu czy naklejki?
nie lubie ich, bo tylek sie poci
Wicie co tata zadzwonił do mnie że ma tabl. dla mojej kotki bo jej wali mizia się ogon w bok miauczy i w ogóle .
A porownywalas moze ceny te interentowe do np.cen w castoramie czy innych marketach?
wiem że często się żyga przed porodem ale w moim przypadku to raczej poranne słońce i upał
Szczerze to nie, po prostu ten wzór mi się spodobał, oglądałam naklejki w castoramie, ale jakoś nic ciekawego nie znalazłam, więc nawet na ceny nie popatrzałam. Te moje kupowałam przez allegro, bo ta firma wystawia aukcje.