Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jutro...biorę ślub
violet_flower
NO to wiem jak się czujesz tylko u Nas było dużo chłodniej bo to był wrzesień ale w tym samym wieku ciąży !!!!
Jakieś wieksze przyjęcie czy skromna uroczystość? i jaka suknia prezentujesz brzuszek???
cudną datę wybraliście -07.07 (mąż powinien pamiętać o rocznicach ;-) Oby to był najpiękniejszy dzień w Waszym życiu :-)
z maluchem OK
a czemu?
Witam, byłam dziś na IP, bo plamiłam najwięcej jak do tej pory. Rano we krwi miałam całą wkładkę zapisałam się do przychodni do gin, ale innego niż zawsze bo mój na urlopie. I gin stwierdziła że nigdy takiej szyjki nie widziała i że ona nie wie o co chodzi i mi da skierowanie do szpitala. Na szczęście nie było kolejki na IP, zbadali mnie kazali mi leżeć w domu i jak tylko zobaczę jakieś krwawienie to od razu na IP przyjeżdżać plus pobrali mi cytologię coś jeszcze i i na cito kazali zrobić u nich w przychodni Kolposkopie - czy ktoś z Was miał to badanie. A jak się na to zapisywałam to w rejestracji mieli problem bo na wypisie IP mam konkretne nazwisko lekarza wpisane do którego mam iść na tą Kolposkopie a się okazało że on na urlopie i zapisali mnie do innej ale kazali w poniedziałek dzwonić czy ten inny lekarz wykona mi badanie jak jestem w ciąży. A po dzisiejszych badaniach mogę jeszcze tydzień plamić.
Oooo :) Eeee :( Zgłoś moderatorowi permalink
Cześć Dziewczyny witam Was wszystkie z meggga upalnego Krakowa... chwilkę mnie nie było i tyle postów do nadrobienia, ale jakoś przebrnęłam Ostatnio mam mało czasu by Was czytać regularnie, ponieważ jutro...biorę ślub
uf po arbuzie lepiej, seks był, zaraz będzie lało znów mi doskonale czyli porodu nie będzie.
to połączenie SEX + ARBUZ musi byc = PORÓD ;-)
Zeby tak prosto w zyciu było
a arbuza w ciąży nie wolno?