Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
pomarudzę.... dziewczyny ponieważ spadła mi morfologia i mam anemię lekarz przepisał mi żelazo w tabletkach, biorę je wieczorem, zdążyłam wziąść dwie tabletki natomiast wczoraj okropnie się źle czułam, uczucie pełnego żołądka, nudności i wymioty, jestem w sumie tylko na śniadaniu z dnia wczorajszego, nic lepiej dzisiaj się nie czuję ale wczoraj wieczorem nie wzięłam żelaza i dzisiaj też go nie wezmę, na ulotce w skutkach niepożądanych jest właśnie napisane że może wywołać taką reakcję, a ja nic nowego nie jadłam, i nie wiem co mam robić...
Ja bym na Twoim mejscu nie odstawiala,skoro lekarz wypisal to oznacza,ze jest niezbedny.Organimz sie przyzwyczai i mdlosci oraz wymioty ustapia,wazne zbey nieodstawiac.Po porodzie rowniez bedziesz musiala brac zelazo i co wtedy?
ja to sie troche dziwie bo moj lekarz prowadzacy nie sprawdza mi teraz przepływów ani wód, zaczynam sie tym martwic, ostatnio miałam w 20 tygodniu takie badanie
jak ja sie ciesze, ze rozpakowalam sie przed tymi upalami, ale na Mala tez zle wplywaja :/ na spacer wychodzimy ok. 19.30 Masakra jakas!
niestety wiekszosc ciezarówek od początku do końca wciaz sie czyms martwi
fran jakoś dziwnie ułożony i cały czas uciekał.