Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mi lekarz jeszcze nic nie mówił o no-spie, ona jest bezpieczna można ją brać bez konsultacji z gin?

a myślałam, że będzie tak kiepsko finansowo..

Co do preparatów żelaza to dobrze się wchłaniają Chela-Ferr i Chela-Ferr Forte.
a jest też opcja tego bioferu z kwasem foliowym jak by co
isiula - jestesmy na tym samym etapie ciazy - widzialam Twoj brzuszek, super, tez musze w koncu fotke zrobic, bo juz zaczal rosnac. :) Fajnie, ze dostaliscie juz wyprawke i niewiele Wam w sumie zostalo do kupienia :) My niestety sami kupujemy, zaczelismy od ubranek, no i w sumie narazie mamy je. Plus komode z szufladami z ikeii do zlozenia.
a i muszę się pochwalić, że od kilku dni czuję małe kopniaczki rano, tak po 2-3 jak zmienię boczek, chyba dzidzia też musi wtedy zmienić pozycję i się na mnie wkurza 
wozek chce kupic uzywany, wiec bede sie czaic po aukcjach ;)
w piatek bylismy na polowkowym usg. Dzidzia rozwija sie prawidlowo, wszystko zostalo sprawdzone i jest ok
ja już się nie mogę doczekać następnego poniedziałku :) a teraz też byliście na 4d?
bardzo przyjemne popołudnie
Pośmiałam się, popłakałam (hormony)
Pogrzeszyłam popcornem (cukrzyca)
...
to podejsć zwrócić uwagę koibecie w 8 miesiacu ciąży to trzeba mieć tupet 
Z tak pieknym uśmiechem odpowiedziałam Pani "Ale ja jestem w ciąży" , że mój M do tej pory się śmieje z miny jaką Pani zrobiła.......
) sie zdarzy to jeszcze mu uwagę zwrócą 
myślałam że więcej się pamięta w pierwszego dziecka a tu wszystko na nowo trzeba się nauczyć.

a mi nudno, juzby moglo sie cos dziac

ja wczoraj cykalam, ale jakby mnie wzielo z zaskoczenia to nie obraze sie

a ja się głupia boję, że nie rozpoznam odpowiednich skurczybyków, że wody mi nie odejdą, a jak się wybierzemy to będzie późno.. i nie dostanę zzo...dodatkowo, że w nocy teściowa nie zdąży dojechać, sąsiadka nad morzem, jak P zabierzemy do szpitala to Monżu ze mną nie zdąży na porodówkę wjechać, urodzę sama... czarny scenariusz mi się sam napisał :-(
widze ze Ty nastawiasz sie na ZZO:D

Ulcia super ze film sie podobal :-) Niedawno o tym rozmawialysmy:-) Powiedz mi tylko czy slusznie uwazalam ze film nie nadaje sie dla Twojej przyszywanej cory? czy jestem przewrazliwiona ;)
takze dzieki za rekomendację
Też się własnie zastanawiam czy ten film mógłby być dla 11-latki... niby seksu nie ma, przekleństw też nie - ale jakoś tak temat chyba faktycznie jeszcze nie dla niej
Także jak bym miała rekomendować, to jednak dla starszych - ale my bawilismy się fajnie, i nawet powiedziałabym kochane koleżanki, że los nam tematycznie w dobrym momencie fajny film zesłał, wiec odwiedzcie kino (koneicznie ze swoimi mężami - mój też sie i zaśmiewał i popłakał
, choć "twardziel") i bawcie się dobrze
Zdaje mi się, że kilka stron temu przepowiedziałaś Frankowi mkd tę właśnie datę urodzin

Felek widział już Brata ?

polus zapomniałas że wywrózylas mi ze w tym tygodniu bedzie po robocie juz