Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mi lekarz jeszcze nic nie mówił o no-spie, ona jest bezpieczna można ją brać bez konsultacji z gin?
Co do preparatów żelaza to dobrze się wchłaniają Chela-Ferr i Chela-Ferr Forte.
isiula - jestesmy na tym samym etapie ciazy - widzialam Twoj brzuszek, super, tez musze w koncu fotke zrobic, bo juz zaczal rosnac. :) Fajnie, ze dostaliscie juz wyprawke i niewiele Wam w sumie zostalo do kupienia :) My niestety sami kupujemy, zaczelismy od ubranek, no i w sumie narazie mamy je. Plus komode z szufladami z ikeii do zlozenia.
wozek chce kupic uzywany, wiec bede sie czaic po aukcjach ;)
w piatek bylismy na polowkowym usg. Dzidzia rozwija sie prawidlowo, wszystko zostalo sprawdzone i jest ok
myślałam że więcej się pamięta w pierwszego dziecka a tu wszystko na nowo trzeba się nauczyć.
a mi nudno, juzby moglo sie cos dziac
ja wczoraj cykalam, ale jakby mnie wzielo z zaskoczenia to nie obraze sie
a ja się głupia boję, że nie rozpoznam odpowiednich skurczybyków, że wody mi nie odejdą, a jak się wybierzemy to będzie późno.. i nie dostanę zzo...dodatkowo, że w nocy teściowa nie zdąży dojechać, sąsiadka nad morzem, jak P zabierzemy do szpitala to Monżu ze mną nie zdąży na porodówkę wjechać, urodzę sama... czarny scenariusz mi się sam napisał :-(
widze ze Ty nastawiasz sie na ZZO:D
Ulcia super ze film sie podobal :-) Niedawno o tym rozmawialysmy:-) Powiedz mi tylko czy slusznie uwazalam ze film nie nadaje sie dla Twojej przyszywanej cory? czy jestem przewrazliwiona ;)
polus zapomniałas że wywrózylas mi ze w tym tygodniu bedzie po robocie juz