Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie szyli na znieczuleniu :)
Ja podczas porodu nie dostałam żadnego znieczulenia,bo w moim szpitalu nie było
Dziewczyny poporodowe nie piszcie prosze co was bolało a co nie-na tym wątku bo tu przyszłe mamusie, a opisy porodów gdzie indziej
Tydzień temu usłyszałam, że dzidź nisko i rozwarcie na palec, a dziś, że wysoko i bez rozwarcia... Przynajmniej szyjka się nie wydłużyła...
Do tego dostałam skierowanie do szpitala na 12.07. - moja gin idzie od pn na urlop, więc się już do końca połogu nie zobaczymy... Mam tylko nadzieję, że nie będą mnie chcieli w tym szpitalu zostawić, bo i po co?
A ja dziś już po wizycie i mało zadowolona jestem Tydzień temu usłyszałam, że dzidź nisko i rozwarcie na palec, a dziś, że wysoko i bez rozwarcia... Przynajmniej szyjka się nie wydłużyła...Do tego dostałam skierowanie do szpitala na 12.07. - moja gin idzie od pn na urlop, więc się już do końca połogu nie zobaczymy... Mam tylko nadzieję, że nie będą mnie chcieli w tym szpitalu zostawić, bo i po co?Z dobrych wiadomości młody waży 3600 g więc nie przytył dużo od ostatniego usg
to co był nisko i sobie podskoczył??ale jajka
Akrobata
dziwne z tym rozwarciem... Pewnie Cię w szpitalu zbadają i jak nic się nie będzie działo, wypuszczą do domu
Tydzień temu usłyszałam, że dzidź nisko i rozwarcie na palec, a dziś, że wysoko i bez rozwarcia.
Nie wiem czy to prawda, ale słyszałam, że dziecko nie tyje już od około 38 tygodnia.
Chodzę normalnie i funkcjonuję w zasadzie od drugiego dnia po porodzie.
Chodzę normalnie i funkcjonuję w zasadzie od drugiego dnia po porodzie.
niunia- kolezanka rodzila tam miesiac temu i mowila, ze bylo calkiem ok
annie128
ja praktycznie w ogóle mdłości nie miałam , no może jak czułam dziwne zapachy , które dla nas były nieprzyswajane. tak nie pewność szybko minie a potem oczekiwanie na pierwsze ruchy . milka1984